Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kaymakam Erdoğan fabrika gezisinde

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. Fabrikası’nı ziyaret etti. Fabrikanın faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Korkmaz, ürünlerde ve üretim departmanında incelemelerde bulundu

31 Ocak 2013 Saat: 21:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.373 kez okunmuştur

Kaymakam Erdoğan fabrika gezisinde
Kaymakam Erdoğan fabrika gezisinde
Kandıra’da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve yaklaşık 220 işçi kapasitesi ile ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlayan, Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. Fabrikası’nda öğle yemeği programı düzenlendi. Ev sahipliğini şirket yetkililerinden Rahmi Korkmaz, Ahmet Korkmaz ve Fabrika Müdürü Gökalp Çobanoğlu’nun yapmış olduğu programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, İŞKUR Kocaeli İl Müdürü Öztekin Kaşukci, SGK Kocaeli İl Müdürü Nurettin Nacar, SGK Kandıra Şube Müdürü Özcan Armağan ile SGK yetkilileri katıldı.
BİLGİ VERİLDİ Fabrika sahası içerisinde düzenlenen programda Kaymakam Erdoğan ve katılımcılar fabrika çalışanları ile birlikte öğle yemeği yediler. Yemeğin ardından Korkmaz A.Ş. İdari binasında katılımcılara fabrikanın faaliyetleri ve geçmişi hakkında bir sunum yapıldı. Özellikle Türkiye ve dünya çapında ileri kalitede ürünler üretmeyi hedefleyen şirket hakkında fabrikanın İdari İşler Müdürü Gökalp Çobanoğlu, Teknik İşler Müdürü Oral Canıgeniş ve şirket yetkilileri katılımcılara bilgi verdi.
ÜRETİM DEPARTMANINDA İNCELEME Korkmaz Mutfak Eşyaları Fabrikası’nda gerçekleştirilen toplantının ardından ilçe kaymakamı Oktay Erdoğan, SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, İŞKUR İl Müdürü Öztekin Kaşukci ve beraberindekiler fabrikanın üretim departmanında incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında fabrikanın Teknik İşler Müdürü Oral Canıgeniş tarafından üretim departmanında üretilen ürünler hakkında katılımcılara bilgi verildi.
FABRİKA ÜRÜNLERİNDE İNCELEME Fabrikanın üretim departmanındaki incelemenin ardından katılımcılar fabrikanın satış reyonunda üretilen ürünleri yerinde incelediler. Verilen ikram eşliğinde özellikle son dönemlerde tasarım ödülü alan ürünleri yerinde inceleyen Kaymakam Erdoğan, SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, İŞKUR İl Müdürü Öztekin Kaşukci ve beraberindekiler programda emeği geçen şirket yetkililerine teşekkür ederek fabrikadan ayrıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑