Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Katırcıoğlu; En az yüzde 60 oy almalıyız

Kandıra programında konuşan Katırcoğlu, “Cumhurbaşkanımızın tek derdi ülkemize güçlü bir sistem kazandırmak. Bunu başarmamız için Cumhurbaşkanımızın en az yüzde 60 oyla gelmesi gerekiyor” dedi.

30 Mayıs 2018 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.967 kez okunmuştur

Katırcıoğlu; En az yüzde 60 oy almalıyız
Katırcıoğlu; En az yüzde 60 oy almalıyız

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcoğlu, SKM programları kapsamında Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Öncelikle Çarşı Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Katırcıoğlu, vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyerek 24 Haziran için destek istedi. Ardından AK Parti eski belediye meclis üyesi Erkan İşler’in düzenlediği iftar programına katılan Katırcıoğlu, iftar yemeğinin ardından Belediye Çay Bahçesi’nde İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği programa katılarak kadınlara 24 Haziran’ı anlattı. Programa AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve eşi Seniha Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram ve yönetimi ile çok sayıda kadın katılım sağladı.

LİSTE OYUNUNA ALDANMAYIN

Programda açılış konuşmasını yapan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, 24 Haziran seçimlerinde Kandıra’nın kırsal kesimlerinden aldıkları oy oranına merkezde de ulaşmak istediklerini belirterek, “Merkezde en çok kadınların oyu var. Bu kez erkek egemenliğine son verin ve kadınların oyuyla bu seçimlerde daha yüksek oy sayısına ulaşalım” dedi. Milletvekili aday listelerini de değerlendiren Ölmez, “Vekil listeleri üzerinden bazı yorumlar yapılıyor. Sakın bu oyunlara aldanmayın. Sadece kadınları örnek alırsanız Kocaeli’nde 13 adayın 3’ü kadındır. Ayrıca toplumun her kesimini temsil edecek bir listedir. Radiye Hanım 4 yıldır bir dediğimizi iki etmedi. Demek ki Ak Parti listeleri yaparken de en iyisini yapma gayretinde. Cumhurbaşkanımızın izinde inşallah hep birlikte daha güçlü sandıklarla 24 Haziran’dan güçlenerek çıkacağız” dedi.

MERKEZDE YÜZDE 55’E ULAŞMALIYIZ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken de merkez mahallelerindeki oy oranlarını yükseltmek için çalışacaklarını söyleyerek, “Kandıra merkez mahallelerimizin dışındaki mahallelerimizde gerçekten çok güçlüyüz. Çoğu mahallemizde yüzde 90 üzerinde oy alıyoruz. 3-4 mahallemizde yüzde 94-95 garanti. Ama biz birinciliğe Kandıra’daki merkez mahallelerimizden birinde ulaşmak istiyoruz. Şuanda merkez mahallelerimizde yüzde 51 oy oranındayız. Hep birlikte daha çok çalışarak en az yüzde 55 oy oranına ulaşmalıyız. Buna mecburuz. Çünkü bu memlekete Ak Parti dışında hizmet edebilecek yok. CHP’li kardeşimize de, İYİ Parti düşüncesinde olan kardeşlerimize de, farklı partileri destekleyen kardeşlerimize de biz sahip çıkacağız. Biz Türkiye’nin partisiyiz. 2023, 2051 ve 2071 hedefleri olan bir partiyiz. O yüzden mücadelemiz hiç bitmeyecek” dedi.

TERÖRÜ KÖKÜNDEN TEMİZLEYECEĞİZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcoğlu ise “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini sizlerin desteğiyle getirdik. İcraatların hızlı yapılacağı, sorunların hemen çözüleceği, dünyaca denenmiş ve başarılı olmuş çok önemli ve güçlü bir sistem. Bu sistemle insanlarımızın isteklerini sıkıntılarını hızlı bir şekilde çözecek, çok daha güçlü, müreffeh, terörün artık yaşanmadığı, daha huzurlu bir ülke olacağız. 15 Temmuz’dan sonra ilan edilen OHAL ile birlikte bomba yüklü arabalar, canlı bombalar artık yok. İki büyük sınır ötesi operasyon yaptık. Terörü kökünden temizleyeceğiz. Yapacak çok şeyimiz var. Bu sorunlardan çıkabilecek en güvenilir yol güçlü bir lider güçlü bir yönetimdir. O da Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

BUNLARA DEVLETİ NASIL TESLİM EDEBİLİRSİNİZ?

Konuşmasında muhalefete yüklenen Katırcıoğlu, İnce’nin Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı eleştirilerde “Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 kez yendiği CHP'yi yine yenecektir” ifadelerini kullandığı videoyu da kadınlara izleterek, “Onlar Türkiye ne durumda olursa olsun ama Recep Tayyip Erdoğan gitsin zihniyeti içindeler. Bu yüzden Türkiye’nin başına gelebilecekleri, milletimizin alacağı yaraları, ülkemizin geleceğiyle ilgili sıkıntıları göremez hale geldiler. Bu anlamda da her türlü oyuna başvurabiliyorlar. Süreci hep birlikte izliyoruz. Daha düne kadar kavga edenler biri Cumhurbaşkanı adayı diğeri genel başkan olarak kaldı. İnce’nin Kılıçdaroğlu’na söylediği bu sözlerin ardından bizim başka bir şey söylememize gerek yok. Bunlara ülkeyi, devleti nasıl teslim edebilirsiniz? Ortadoğu bu kadar karışıkken, böyle bir dünya konjönktöründe böyle bir kişiye ülkeyi teslim edebilir miyiz?” şeklinde konuştu.

EN AZ YÜZDE 60 OY ALMALIYIZ

Sözlerini sürdüren Katırcıoğlu, “Ülkemizdeki mevcut sistemle liderlerin gücü veya güçsüzlüğü üzerinden ilerlemeye çalışıyoruz. Bu da bizi bir ileri götürüyorsa iki geri götürüyor. Bizim derdimiz iktidarımızı korumak, koltuklarımızı korumak değil. Ülkemizde iyi bir sistemi kuralım, üstümüzdeki kara bulutları atalım, bu sistemle ülkemiz hızlıca yoluna devam etsin, her gelenin gücüne, zaafına göre bu ülke sıkıntı yaşamasın. Cumhurbaşkanımızın tek derdi güçlü bir sistemle yolumuza devam etmek. Bu çok önemli. Bunu başarmamız için 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımızın en az yüzde 60 oyla gelmesi ve milletvekili sayısının en az 301 olması gerekiyor. Bunun için 24 Haziran’da oylarınızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun partisi Ak Parti’ye vereceğinize inanıyor,  Kandıra’da sandıkları patlatacağınızı biliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑