Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Karayollarının hizmetine müteahhit gölge düşürdü

Kandıra Kefken arasında karayolları tarafından yapılan hizmet halkın büyük beğenisini topluyor. Müteahhitlerin yaptığı yollar ise halk ve sürücüler tarafından eleştiriliyor.

10 Ağustos 2013 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.750 kez okunmuştur

Karayollarının hizmetine müteahhit gölge düşürdü
Karayollarının hizmetine müteahhit gölge düşürdü
Kandıra Kefken yolunda karayolları tarafından kısaltma ve kaplama çalışmaları başlatıldı. Önceki yıl Yulaflı Köprüsü’nün yapımı ve yol kısaltma çalışması başlatılmıştı. Yol nihayet Yulaflı mevkisinde tamamlandı. Fakat yapılan yol halkın ve sürücülerin büyük eleştirilerine neden oluyor. Yolun inişli çıkışlı olmasına tepki gösteren vatandaşlar Kıncılı ve Kerpe sapağı arasındaki yolu örnek göstererek Yulaflı mevkiinde ki yolu eleştiriyor.
Karayollarının bu güzel hizmetleri müteahhitlerin vurdum duymazlığı sonrasında halkın büyük tepkilerine neden oluyor. Karayolları Yulaflı mevkii ve Kerpe sapağı civarında virajlı yolları kısaltarak trafiği büyük ölçüde rahatlatmayı hedeflemişti, öylede oldu. Fakat müteahhitlerin ilgisizliği sonrasında kaybolan virajların yerine inişli çıkışlı yollar ortaya çıktı. Bu hizmette Karayolları teşekkür alacağına müteahhit yüzünden eleştirilere neden oldu. Kıncılı ve Kerpe sapağı arası mükemmel bir yola kavuşurken Karayolları sürücülerin ve halkın büyük beğenisini topladı. Kaynarca sapağından Kefken’e kadar sıcak asfalt ile kaplanan yol trafiği büyük ölçüde rahatlattı. İşte bazı müteahhit yaptığı işlerle taktir edilirken maalesef bazı müteahhitler de hem kurumları hem kendilerini bu şekilde yıpratıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑