Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Karaosmanoğlu’na köylü ilgisi

Kandıra’nın Karaağaç ve Pınardüzü köylerinde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu’na köylüler büyük ilgi gösterdi.

11 Mart 2014 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.303 kez okunmuştur

Karaosmanoğlu’na köylü ilgisi
Karaosmanoğlu’na köylü ilgisi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da Karaağaç ve Pınardüzü köylerinde incelemelerde bulundu. Karaağaç Köyü’nde düğün salonunun temel atma törenine katılan Başkan Karaosmanoğlu, köylülerle sohbet etti.
KÖYLÜLERDEN YOĞUN İLGİ Karaağaç ve Pınardüzü köy ziyaretlerine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayları, ilçe meclis üyesi adayları ve ilçe teşkilatı katıldı. Köy muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde Karaağaç ve Pınardüzü köylüleri Başkan Karaosmanoğlu’na yoğun ilgi gösterdi.
HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin sınırlarının tamamı büyükşehir olan ilk iki kentten biri olduğunu söyleyerek, Kocaeli modelini tüm yeni büyükşehirlerde anlattıklarını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi’nin köylerde yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Karaosmanoğlu, “İl sınırları içerisinde her yere tam hizmet götürerek Türkiye’ye örnek belediye olduk. Kandıra’da da çok önemli hizmetlere imza attık. Öz kaynaklarımızla yaptığımız Namazgah Barajı ile Namazgah Deresi ıslahı en güzel örneklerdir. 30 Mart’tan sonra yeni Kandıra’yı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑