Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Karaosmanoğlu: Kumarbazdan başkan olmaz

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken’in düzenlediği mitinge katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kumar oynayandan başkan olmaz, Bismillah deyip mührü AK Parti’ye basın” dedi.

26 Mart 2014 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.663 kez okunmuştur

Karaosmanoğlu: Kumarbazdan başkan olmaz
Karaosmanoğlu: Kumarbazdan başkan olmaz

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken'in pazar yeri otopark alanında düzenlenen mitingine halk yoğun ilgi gösterdi. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan'ın da katıldığı programda İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili yer aldı.
OYLARIMIZ ARTACAK Erdinç Şentürk’ün açılış konuşması sonrası söz alan belediye başkan adayı Ünal Köken, Başbakan’ın emri ile Kandıralılar’ın hizmetkarı olmaya geldiğini belirterek, “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine çıkıyoruz. Daha önce birbirlerine savaş açan bazı partiler AK Parti'ye karşı birleşti. Kandıra'da yaşanan olayların da takipçisiyiz. 30 Mart’ta oylarımızı yükselterek seçimi kazanacağız” dedi. Köken’in ardından kürsüye Başkan Karaosmanoğlu çıktı.
BİSMİLLAH DEYİP BASIN Konuşmasında CHP'ye yüklenen Karaosmanoğlu, “Kumar oynayandan belediye başkanı olur mu? Ben CHP'li olsam bu adamlara oy vermem. Biz asla yalan konuşmadık. Yapamayacağımız işleri vaat etmedik. Pişman olacağınız kişilere oy vermeyin. AK Parti amblemine bismillah diyerek mührünüzü basın. Ondan sonraki işleri bize bırakın” ifadelerini kullandı. Programda son sözü Civelek aldı. Civelek, “25 Mart'ta bomba patlatacağız dediler, bir şey olmadı. Neleri varsa üzerimize gelsinler hiçbir şey olmaz. Kaldı 3 gün. 3 gün sonra Kandıra’da yeniden AK Parti hükümetinin geldiği gün olsun” dedi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑