Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Karaosmanoğlu, Kandıranın köylerinde

Başkan Karaosmanoğlu, haziran ayından bu yana Kandıra’nın 28 köyünü ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’n...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.542 kez okunmuştur

Karaosmanoğlu, Kandıranın köylerinde
Karaosmanoğlu, Kandıranın köylerinde

Başkan Karaosmanoğlu, haziran ayından bu yana Kandıra’nın 28 köyünü ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın köylerini dolaşmaya devam ediyor. Haftanın 2 gününde Kandıra’da köy turuna çıkan Başkan Karaosmanoğlu, ‘Kandıra’da ayak basmadık köy ve mahalle bırakmamaya kararlıyım’’ dedi.

 

İÇME SUYUNDA SORUN YOK

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan ile birlikte, ilçenin köylerine düzenlediği gezi programlarına Alefli, Mülkişehsuvar, Araman, Ömerli, Duraklı ve Duraçalı köyleriyle devam etti. Köylerin tamamında muhtarlar ile köylüler, özellikle içme suyuyla ilgili problemlerinin kalmadığını söyledi ve Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 

ALEFLİ, MÜLKİŞEHSUVAR, ARAMAN

Alefli Köyü’nde muhtar Selami Aydın, ‘’Köyümüzün içme suyu mükemmel oldu. Alt yapımız mevcut. Büyükşehirimiz’in Kandıra’daki personeli çok iyi çalışıyor’’ ifadesini kullandı. Alefli Köyü’ne önümüzdeki günlerde 1.000 metrekare parke döşenecek ve mezarlığın çevre düzenlemesi için malzeme verilecek. Mülkişehsuvar Köyü’nde muhtar Vedat Güzel, Araman Köyü’nde ise muhtar Hayrettin Yılmaz tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’nın köylerinde su problemini tamamen ortadan kaldırmak için arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyor. Yeni su kaynaklarını da devreye alıyoruz’’ bilgisini verdi.

       

DAMLA SULAMA SİSTEMİ

Ömerli Köyü’nde muhtar Selami Yıldız tarafından ağırlanan Başkan Karaosmanoğlu, tarımı desteklemek amacıyla ekili alanlara suyun borularla taşınması ve damla sulama sistemine geçilmesi için çalışma yapılacağını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, bölgede yer alan 36 kilometrelik alandaki 14 köyde tarım arazilerine suyun borularla gitmesi için projelendirme yapacaklarını vurguladı.

     

DURAKLI VE DURAÇALI

Başkan Karaosmanoğlu, Duraklı Köyü’nde ise gençlere seslendi. Köylerde imecenin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, Duraklı’da Büyükşehir’in vereceği malzemelerle yapılacak işlerde gençlerin de imeceye katılması durumunda top sahası yapacaklarını ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, Ayhan Işık’ın da rol aldığı filmlerden birinin çekildiği Duraçalı Köyü’ne de konuk oldu.

   

ALTMIŞTAN FAZLA KÖY DOLAŞTI

Kandıra’ya ve Kandıra’nın köylerine büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’da dolaşmadık köy, mahalle bırakmamaya kararlıyım. Köylerimize çok güzel hizmetler yaptık. Her yıl daha iyi hizmetler yapacağız. Kandıra’nın köylerinde muhtarlarımız da çok iyi çalışıyor’’ şeklinde konuştu. Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu, haziran ayından bu yana Kandıra’da 28 köyü dolaştı. Başkan Karaosmanoğlu’nun Kandıra’da dolaştığı köylerin sayısı ise toplamda 60’ın üzerine çıktı.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑