Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Karaosmanoğlu, Kandıralı muhtarlarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’daki muhtarlar ve muhtar adayları ile kahvaltıda bir araya geldi.

5 Mart 2014 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.823 kez okunmuştur

Karaosmanoğlu, Kandıralı muhtarlarla buluştu
Karaosmanoğlu, Kandıralı muhtarlarla buluştu

Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği kahvaltı programı Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Düzenlenen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, belediye başkan aday adayları Emel Ceylen Balcıoğlu, İsmail Hakkı Buruş, Erdoğan Günay, Muhsin Tekol, belediye meclis üyesi adayları, muhtarlar ve muhtar adayları katıldı.
BAŞARILAR DİLEDİ Kahvaltı programında ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, “Muhtarlar vatandaşımıza en yakın olan seçilmiş kişilerdir. Vatandaşımızın sorunlarını birebir en yakın takip eden kişilerdir. Yani vücudun kılcal damarları gibidir. 30 Mart seçimlerinde seçilen arkadaşlarımız hizmet etmeye çalışacaklardır. Çünkü bu görev kutsal bir görevdir. Bu güne kadar hizmet yapmış muhtarlarımıza ve 30 Mart’tan sonra seçilecek muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
BİRLEŞTİRİCİ OLUN Ünal Köken ise yaptığı konuşmasında “Muhtarlık millete yapılan en hayırlı hizmetlerden biridir. Bu görevler koltuk doldurmak için yapılan görevler değildir. Buralar insanımızın birebir hizmet aldığı fakir fukaranın adaletinin sağlandığı yerlerdir. Sizin bir kararınızla bölgemizdeki insanlar yardım alıyor ya da alamıyor. Sizin insanları bölüştürücü değil, birleştirici özelliğiniz olmalı. Ben muhtarım insanlara istediğimi yaparım gibi bir mantık ve lüksümüz yok bizim. Kandıra’nın insanları çok iyi uyumlu insanlar. Bu güzel uyumu kimsenin bozmasına izin vermeyelim” şeklinde konuştu.
AVRUPA’NIN KÖYLERİ GİBİ OLACAK İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra’ya ve köylerine yapmış olduğu hizmetleri anlatarak başladığı konuşmasında, “Ben köy çocuğuyum. O yüzden köylerde bir eksik gördüğümüz zaman hemen tamamlamak için çalışıyoruz. Bugüne kadar elimizdeki her türlü imkanı Kandıra’mızın köyleri için kullandık ve kullanmaya devam edeceğiz. İnanarak söylüyorum, bizim ileriki dönemizde köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacaktır. Siz muhtarlara düşen en önemli görev ise halka karşı ilgi ve sevginizi eksik etmemektir. Oy versin veya vermesin fakir fukarayı gözetin. Köylerde bir insan açta açıkta kalmasın. Muhtarlar bizim gözümüz, kulağımızdır, sağ kolumuzdur. Halkla ve yetkililerle diyalogu güzel olan muhtarların köyleri her zaman daha iyi hizmet almıştır. Bu nedenle muhtarların hedefi Kandıra’nın köylerini Türkiye’nin en güzel köyleri yapmak olmalı” diye konuştu.
VEDA PLAKETİ Program sonunda muhtarlık görevini bırakacak olan Aydınlık Mahallesi Muhtarı Bayram Akkuş, Cebeci Köy Muhtarı Firdevs Kanyılmaz, Ağaçalı Köy Muhtarı Ali Türkyılmaz, Avdan Muhtarı Orhan Ünsal, Çalca Muhtarı Ahmet Günay, Kefken Muhtarı İsmail Buruş, Merkez Erikli Muhtarı Mustafa Kırtay ve Pirceler Köyü Muhtarı İsmet Tezcan’a hizmetlerinden ötürü Karaosmanoğlu tarafından plaket verildi. Program pazar esnafının ziyaret edilmesiyle devam etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑