Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Karaosmanoğlu Kandıra Esnafını Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra merkezde yer alan sanayi esnafını ziyaret etti

11 Mayıs 2009 Saat: 22:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.405 kez okunmuştur

Karaosmanoğlu Kandıra Esnafını Gezdi
Karaosmanoğlu Kandıra Esnafını Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra merkezde yer alan sanayi esnafını ziyaret etti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra merkezde yer alan sanayi esnafını ziyaret etti. Kandıra sanayisindeki tüm esnafı tek tek dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, ilçeye ayırım yapmadan önemli hizmetler verdiklerini söyledi. Kandıra esnafı da, ‘’Sanayinin hali eskiden perişandı. Başkanımız Karaosmanoğlu, bizi çamurdan kurtardı’’ sözleriyle teşekkür etti.

 

HALKIMIZDAN ALINAN VERGİLERİ HİZMET İÇİN HARCADIK…
Başkan Karaosmanoğlu’na sanayi esnafını ziyaretinde AK Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Cengiz Kan eşlik etti. Kandıra’ya güzel hizmetler yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Halkımızdan alınan vergileri yine halkımız için harcadık. Kandıra’ya hiçbir şekilde ayırım yapmadan hizmet ettik. O yüzden de halkımızın arasına gönül rahatlığıyla karışıyoruz, gittiğimiz her yerde alnımız ak dolaşıyoruz. Büyükşehir olmasaydı, Kandıra Belediyesi ilçeye çivi bile çakamazdı’’ dedi.

 

KANDIRA ESNAFI “BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
Belediye başkan adayı Cengiz Kan da, ilçe başkanlığı döneminde Kandıra’ya en güzel hizmetin gelmesi için uğraş verdiklerini, Başkan Karaosmanoğlu’nun desteğiyle de bunu başardıklarını dile getirdi. Kan, ‘’Önümüzdeki 5 yılda Büyükşehir ile elele vererek çok daha güzel hizmetler yapacağız’’ bilgisini verdi. Kan’ın her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Kandıra sanayi esnafı, ‘’Bizim sanayi alanımız eskiden mezbelelikti. Çamurdan geçilmiyordu. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu bizi çamurdan kurtardı. Başkanımız bize sahip çıktı, biz de Başkanımız Karaosmanoğlu’na sahip çıkacağız’’ ifadesini kullandı.

 

KANDIRA ÖRNEK OLACAK
Sanayinin çevresinde düzenleme yapılıp daha pırıl pırıl bir hale getirileceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’ya 50 kilometreden doğalgazı getiriyoruz. Önümüzdeki yıl da merkezi hükümetimiz, Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyemiz’le ilçemizi örnek bir hale getireceğiz’’ şeklinde konuştu.

 

AĞICI: OYUM KARAOSMANOĞLU’NA
Başkan Karaosmanoğlu, sanayi içindeki bir çay ocağında vatandaşlarla birlikte çay içerken Kandıra esnafı olan Atiye Ağıcı isimli bayan Başkanın yanına gelerek “Başkanımız Karaosmanoğlu’nun sanayiye geldiğini duyunca konuşmak istedim. Başkanımızın sık sık Kandıra’ya geldiğini biliyorum. Sanayimizi çamurdan kurtaran Başkanımız’a duacıyız. Kandıra, Başkanımız Karaosmanoğlu’nun hizmetleriyle Kandıra oldu. Geçen seçimde Başkana oy vermedim, ama bu seçimde oyumu Başkanımız Karaosmanoğlu’na vereceğim’’ şeklinde duygularını dile getirdi.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑