Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Karaosmanoğlu: Baraj patlamadı, sorun firmada

AKP İzmit İlçe Teşkilatı

7 Şubat 2013 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.500 kez okunmuştur

Karaosmanoğlu: Baraj patlamadı, sorun firmada
Karaosmanoğlu: Baraj patlamadı, sorun firmada
AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri önceki akşam Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ağırladı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yöneticilerin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Karaosmanoğlu teşkilat yöneticilerine nasihat verdi. Parti içinde özellikle birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, teşkilatların sandık kurullarına çok önem vermeleri gerektiğini vurguladı.
UÇAK HEP HAVADA Partililerine uyarılarda bulunan Karaosmanoğlu, “Biz 10 yıldır iktidarız. Daha önceki iktidarlar bir seçimde olmasa da ikinci seçimde yoruldu. Bizim uçağımızın önü hep havada. Sesi çok çıkan azınlığa bakmayın. Asla medya üzerinden birbirinizle konuşmayın. Siyasette çekişme ve kavga istemiyoruz. Halk kavgayı affetmez. Biz sadece denizi değil siyaseti de temizledik. Önümüzde yerel seçimler var. Biz sürekli arazide olduğumuz için sorunumuz yok. Biz asıl çalışmamızı şimdi yapıyoruz” dedi. ŞIMARIK DEĞİLİZ "Siyaset çözüm yeridir bahane üretme yeri değil" diyen Karaosmanoğlu, siyaseti günlük yapmadıklarını belirtti. Karaosmanoğlu, “İktidarız diye en küçük bir şımarıklık ve halktan kopma göstermedik. Kocaeli’nin her köşesinde hizmet yapıyoruz. Hayat devam ettiği sürece vatandaşın derdi olacak. Halkımıza ne söz vermişsek onu yapıyoruz. Yapamayacağımız bir şeyin sözünü vermedik. İnsanların karşısına anlımız açık çıkıyoruz” diye konuştu.
BARAJ PATLAMADI Namazgâh Barajı’nın son durumu hakkında açıklamalarda bulunarak, barajın yapımını üstelenen Ankaralı İMA Mühendisliğin başka yerlerde yaptığı işlerle ilgili sorun çıktığını söyleyen Karaosmanoğlu, “Firma bizden parasını alıyor. Sorun Büyükşehir veya İSU’dan kaynaklanmıyor. Sorunun firmanın başka yerlerde yaptığı işlerden kaynaklanıyor. Namazgâh Barajı, söylenildiği gibi patlamış değil. Bir yasal süreç var. Bu süreci bekliyoruz. Bu süre 10 gün kadar sürecek. Sonra her şey netleşecek. Ya bu firmayla ya da başka bir firmayla Namazgâh Barajı’nı tamamlayacağız” açıklamasında bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑