Karaağaç Muhtarlığı ve mahalle sakinleri tarafından organize edilen geleneksel iftar yemeğinin üçüncüsü 11 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek. Program mevlidi şerif ile başlayacak, iftar yemeği ile sona erecek.
Karaağaç Mahalle Muhtarlığı ve mahalle sakinleri tarafından 3 yıldır organize edilen iftar programı bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşecek. 11 Temmuz Cumartesi günü köy meydanında gerçekleşecek olan iftar yemeği saat 19.00 20.30 saatleri arası okunacak mevlidi şerif ile başlayacak, ardından iftar yapılması ile sona erecek. Programa il ve ilçe protokolü ile birlikte 1700 kişinin katılması bekleniyor.
MEVLİT OKUNACAK Hazırlıkları tamamlanan organizasyon hakkında konuşan Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı, Geçen sene çok güzel bir iftar programı yaptık, bu yıl da kısmet olursak daha güzel bir organizasyon ile iftarımızı yapmış olacağız. Köylülerimiz ellerinden geldiğince her türlü desteği bizlere sağlıyor. 11 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00 20.30 saatleri arası okunacak mevlidi şerif ile başlayacak program, birlikte iftar yapılması ile sona erecek dedi.