Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Karaağaç köyün'de 30 gence iş

Sefa Sirmen, Kandıra´nın Karaağaç Köyü´nde, askere gidecek 30 genç için düzenlenen uğurlama törenine katıldı.

11 Mayıs 2009 Saat: 22:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.450 kez okunmuştur

Karaağaç köyün'de 30 gence iş
Karaağaç köyün'de 30 gence iş

Sefa Sirmen, Kandıra´nın Karaağaç Köyü´nde, askere gidecek 30 genç için düzenlenen uğurlama törenine katıldı. Köyde bu tür törenler için kullanılacak bir salon olmadığı için büyükçe bir kümeste düzenlenen törende konuşan Sirmen, "Sizi kümeste eğlenmek zorunda bırakan yöneticiler utansın. Askerden dönünce hepinizin işleri benden" dedi

 

CHP Büyükşehir Başkan Adayı Sefa Sirmen, Kandıra´nın Karaağaç Köyü´nde askere gidecek 30 gencin uğurlama törenine katıldı. Sirmen´e Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, CHP İl Başkanı Rıdvan Alkan, İzmit İlçe Başkanı Necdet Çetinak, Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, İzmit Belediye Başkan aday adayları Necat Çakır ve Fahri Örengül, köy muhtarı Mehmet Elmacı da eşlik etti.

 

Köy projeleri

İlk olarak kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlarla bayramlaşan Sirmen, köyler kalkınmadan ülkenin kalkınamayacağını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman köylüler için yapacağı projeleri anlatan Sirmen, "Hükümetin yapamadığını biz yapacağız. Biz köylümüzün tohum ve buğdayını bedava vereceğiz. Süt kooperatifi kuracağız. İmkanı olmayanlar için mazot desteği de vereceğiz. Biz kazanınca Büyükşehir´in varlığını hissedeceksiniz. Ahır yapanın tepesine zabıta binmeyecek. Belediyenin varlığının sıkıntısını değil rahatlığını göreceksiniz" dedi.

 

Hakkını vereceğiz

Vatandaşların gençler için iş sahası ve önemli günlerde kullanmak için düğün salonu gibi alanlarının olmaması şikayetlerini de dinleyen Sirmen, "Kandıra ve köylerinde turizme zarar vermeyen iş sahaları yapacağız. İller Bankası´ndan her ay kişi başına 516 YTL geliyor. Siz hakkınız olan bu paydan alabildiniz mi? Biz geldiğimiz zaman buranın hakkını buraya vereceğiz. Köylerde mutlaka çocuklar için spor salonu yapacağız. Çok amaçlı kullanılacak bu alanlar sayesinde artık düğünlerinizi, asker eğlencelerinizi kümeslerde değil orada yapacaksınız" dedi.

 

Gençlere iş sözü

Daha sonra köyde bulunan büyük bir kümeste yapılan eğlenceye katılan Sirmen, askere giden gençlere iş sözü vererek, "Sizi kümeste eğlenmek zorunda bırakan yöneticiler utansın" dedi. Sirmen, "Benim de oğlum askerde. Umarım hepiniz hayırlısıyla gidip gelirsiniz. Sizler olmasanız bizler rahat uyuyamayız. Askerden döndüğünüz zaman belediye seçimleri bitmiş olacak. Hepinizin de işe ihtiyacı olacak. Askerden dönünce hepinizin işleri benden sorulacak" dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑