Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kapatılan tuvalet artık ücretsiz

Kandıra Belediyesi aynı fakat hizmet anlayışı çok farklı. Ünal Köken göreve gelir gelmez kapatılan tuvaleti açtı, bir de üstüne ücretsiz yaptı. Başkanın bu girişimi Kandıra’da büyük takdir topladı.

16 Mayıs 2014 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.119 kez okunmuştur

Kapatılan tuvalet artık ücretsiz
Kapatılan tuvalet artık ücretsiz
Kandıra belediye pasajında uzun yıllardan beri hizmet veren, dönemin belediye başkanı Cengiz Kan tarafından kapatılan tuvalet, Ünal Köken’in belediye başkanı olmasıyla birlikte yeniden hizmete açıldı. Kandıra’nın en yoğun bölgelerinden biri olan belediye pasajındaki tuvaletin kapanmasıyla vatandaş 4-5 yıl büyük sıkıntılar yaşadı. Vatandaşlar tuvaletin açılması için her alana başvurdu fakat tuvalet bu sürede bir türlü hizmete açılmadı. Ünal Köken, belediye başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz bu yanlışları tek tek düzeltmeye başladı. Belediye pasajındaki tuvaleti hizmete açarak ücretsiz yapması halkın büyük takdirini topladı.
VATANDAŞA ÜCRETSİZ HİZMET Kandıra merkezde halka açık Akçakoca Kültür Merkezi dışında hiçbir yerde tuvalet olmaması farklı il ve ilçelerden Çarşamba günü ise köylerden gelen vatandaşlar Kandıra’da tuvalet arar olmuştu. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, halkın bu sesine kulak vererek 3-5 yıldan beri kapalı duran tuvaleti hizmete açarak halkın büyük beğenisini topladı. Vatandaş, “Belediyeler halka hizmet için vardır. Sayın belediye başkanımız Ünal Köken’de tuvaleti ücretsiz hizmete açarak halkın bu sorununa çare üretti. Kendisine bu ilgisinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑