Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıraya Tam Not

Kandıra'da kurban kesimleri Büyükşehir ve kandıra belediyesi denetiminde kesilirken Kandıra müftülüğü tarafından her kurban kesimi için bir görevli tayin edilmesi il...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.582 kez okunmuştur

Kandıraya Tam Not
Kandıraya Tam Not

Kandıra’da kurban kesimleri Büyükşehir ve kandıra belediyesi denetiminde kesilirken Kandıra müftülüğü tarafından her kurban kesimi için bir görevli tayin edilmesi ile kurban kesim yerlerinden tekbirler yükseldi. 

 

Bu senede Kurban bayramı geldi çattı. Her sene görmeye alıştığımız manzaralarla yaşanmıyor artık. Daha modern, bilgili kasaplar iş başında. Belediyelerden görevli kasaplar çabukluklarıyla, marifetleriyle tam not aldı. Kandıra mezbaha’da ve kapalı Pazaryeri bayram namazının ardından her köşe bucakta bir kurban kesildi.

 

Bayram namazının ardından yaşanan bu tatlı telaşın ardından herkes aldı kurbanını belediyenin belirlediği yerlerde kurbanlarını kestirdi ve kasabın işnin bitmesiyle kişiler aldılar ellerine bıçakları başladılar pay edikten sonra sıra büyüklerin elini öpmeye gelmişti

Ne sokaklara kaçan boğalar, nede beceriksiz kasaplar. Yoktu kandıra halkı yasalara tam riyaat eti ve herkes kurbanlarını bahçelerde arsalarda değil belediyenin yer gösterdiği mezbaha ve kapalı pazaryerinde bu da kandıra ya tam not verdi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑