Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'nın efsane başkanı Ahmet Gödek vefat etti

Dün açık kalp ameliyatı olan Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek (65) vefat etti.

6 Nisan 2023 Saat: 22:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.740 kez okunmuştur

Kandıranın efsane başkanı Ahmet Gödek vefat etti
Kandıra'nın efsane başkanı Ahmet Gödek vefat etti

Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek, İstanbul Kadıköy Siyami Ersek Hastanesi’nde açık kalp ameliyatı olmuştu. Gödek, ameliyatın ardından yoğun bakım servisine alınmıştı. Acı haber akşam saatlerinde geldi. Ahmet Gödek doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kandıra Şoförler Odası Başkanı, Kandıra Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanvekili Ahmet Gödek, geçtiğimiz günlerde detaylı bir kalp muayenesinden geçmiş ve yapılan tetkikler sonucunda doktorlar açık kalp ameliyatı yapmaya karar vermişti. 

Ahmet Gödek İstanbul Kadıköy Siyami Ersek Hastanesi’nde Kalp ve Damar cerrahları tarafından önceki gün gerçekleşen ameliyatın ardından yoğun bakım servisine alınmıştı. Durumu daha da kötüleşen Ahmet Gödek entübe olmuş, solunum cihazına bağlanmıştı. Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 

Kandıra’nın Kefken Mahallesi’nde olan Ahmet Gödek, Yeniden Refah Partisi Kandıra ilçe başkanı ve Kocaeli milletvekili aday adayı olan Levent Gödek’in amcası, MHP eski ilçe başkanı Aykut Gödek’in amcasının oğlu. 65 yaşındaki Ahmet Gödek Evli ve 4 çocuk babasıydı. Gödek'in cenazesi, yarın Kefken Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kefken Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Ameliyata gitmeden bir gün önce gazetemize uğrayarak gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ile görüşen Gödek, İstanbul'da ameliyat olacağını dile getirmişti. Kandıra'nın Sesi Gazetesi olarak Merhum Ahmet Gödek’e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑