Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıralıların seri ziyaretleri sürüyor

Kocaeli Kandıralılar Derneği İlçemizde bir dizi ziyarette bulundu. Başta Kandıra Devlet Hastanesine müdürü Orhan Can, Mustafa Akyıldız, Murat Civanoğlu, Mustafa Yılmaz�...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.387 kez okunmuştur

Kandıralıların seri ziyaretleri sürüyor
Kandıralıların seri ziyaretleri sürüyor

Kocaeli Kandıralılar Derneği İlçemizde bir dizi ziyarette bulundu. Başta Kandıra Devlet Hastanesine müdürü Orhan Can, Mustafa Akyıldız, Murat Civanoğlu, Mustafa Yılmaz'ı ziyaret ettiler.

 

Kocaeli Kandıralılar Dernek Başkanı Recep Yıldız, Başkan Yardımcıları Erdal Baykara ve Günay Gülcü, Genel sekreter Murat Batmaz ile Denetim Kurulu başkanı Ahsen Okyar ile birlikte İlçemize bir dizi ziyarette bulundular. İlk olarak Kandıra Devlet Hastanesi Müdürlüğü görevine yeni başlayan Orhan Can, Kandıra’nın siyeset ve sosyal hayatının duayenlerinden Mustafa Akyıldız, Express Kandıra gazetesi sorumlusu yazı işleri müdürü Murat Civanoğlu ve Kandıra Orhan Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

İzmit Diş Hastanesi Müdür yardımcısı iken Kandıra Devlet Hastanesi Müdürlüğüne atanan Orhan Can’a tebrik ziyaretinde bulunuldu. Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Rüştü Uygur, İsmail İlk, Murat Civanoğlu'nu ziyaretinin ardından Yalçın Şakacı, Hamdi Cici, Resul Ayyıldız,  ve Mustafa Yılmaz'ı da ziyaret ettiler. Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra da gerçekleşen ziyaret ve yapılan görüşmelerden memnun olarak İzmit’e döndü.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑