Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralılara Hizmet Derneği Etkinliklerine devam ediyor

Kandıralılara Hizmet Derneği mutat haline gelen programlarına devam ediyor. Geçen ay Kandıra Halkına sunulan Gözyaşı Geceleri programından sonra bu ayda Mevlana ve İnsan ...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.649 kez okunmuştur

Kandıralılara Hizmet Derneği Etkinliklerine devam ediyor
Kandıralılara Hizmet Derneği Etkinliklerine devam ediyor

Kandıralılara Hizmet Derneği mutat haline gelen programlarına devam ediyor. Geçen ay Kandıra Halkına sunulan Gözyaşı Geceleri programından sonra bu ayda Mevlana ve İnsan konulu programı getirdi.

 

Kandıralılara Hizmet Derneği mutat haline gelen programlarına devam ediyor. Geçen ay Kandıra Halkına sunulan Gözyaşı Geceleri programından sonra bu ayda Mevlana ve İnsan konulu programı getirdi. Programa İstiklal Marşı ve Çarşı Camiinin imamı Erhan Durmuş’un Kuran-ı Kerim tilaveti ile programa başlanıldı. Edebiyatçı yazar Muhammet Ali Eşmeli ve ilahiyatçı Mustafa Küçükaşçı’nın konuşmacı olarak katıldığı programda Mevlana’nın ölüm tarihi olan şeb-i aruz gecesinde Mevlana’nın hayata bakış açısı olan pek çok yönleri konu edildi. Katılımın yüksek olduğu programda izleyenler arasında Kandıra Müftüsü İhsan Kara ve MHP Kandıra Belediye Başkan aday adayı da vardı.

 

Kandıralılara Hizmet Derneği Başkanı Yunus Özder, bu tür programlarla Kandıra Halkına hizmetlerinin devam edeceğini ifade etti. Başkan Özder, hizmetlerine kattıkları yeni iki kampanyanı Kandıra Halkına sundu: İlk önce bu önemli gecede 1. si Kan vermek isteyenlerle kana ihtiyacı olanları buluşturmak istiyoruz. Kan vermek isteyen kardeşlerimizden ad ve soyadını, kan grubunu ve kendilerine ulaşabileceğimiz telefon numaralarını istiyoruz. Kana ihtiyacı olan kardeşlerimiz bize ulaşacak bizde kan vermek isteyenlerle buluşturacağız. Böylece birinci elden kana ulaşılmış olunacak.  Bir nevi canlı kan bankası kurulmuş olunacak. Dernek Başkanı Yunus Özder, AB (Rh+) kana ihtiyacı olan olursa 0535 777 74 45 nolu telefonları arayanlara kan verebileceğini ve böylece kan kampanyasını başlatmış olduğunu söyledi.

 

2.si Dernek Başkanı Yunus Özder, Kandıra Devlet Hastanesini doktor ve tedavi üniteleri olarak çok yetersiz olduğunu en küçük rahatsızlıktan dolayı İzmit’e sevk edilmekten rahatsız olduklarını  Kandıra Başhekimi Uz.Dr. Adil Kurban ile görüşerek fizik tedavi ünitesinin kurulması için bir oda tahsisinde bulunduklarını ve bu konuda söz aldıklarını Başkan Özder, fizik tedavi ünitesinin bütün cihazlarının kendileri tarafından temin edileceği hususunda başhekim Uz.Dr. Adil Kurban’a söz verdik. En kısa zamanda fizik tedavi ünitesinin kurulması için yardım kampanyasını başlatmış olduğunu söyledi.

 



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑