Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıralılar yorgunluk attı

SARISU Gençlik Eğitim ve Dinlenme Kampı önceki gün de Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan ve yöneticilerine ev sahipliği yaptı

11 Mayıs 2009 Saat: 19:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.943 kez okunmuştur

Kandıralılar yorgunluk attı
Kandıralılar yorgunluk attı

SARISU Gençlik Eğitim ve Dinlenme Kampı önceki gün de Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan ve yöneticilerine ev sahipliği yaptı

 

Temiz bir çevre, yeşille denizin buluştuğu Sarısu’da unutamayacakları bir gün geçirdiklerini belirten Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Avukat Naim Uslu, tesisi Kocaeli'ye kazandıran Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk’e teşekkür etti. Uslu, ""Şimdi Bekirpaşa Belediye'mizin kampını görünce çok mutlu olduk. Belediyemiz kampı toplumun her kesimine açarak ayrıca çok da faydalı bir sosyal çalışmaya imza atıyor. Yıllardır Kocaelilinin özlemle beklediği bir hizmettir bu. Emeği geçen herkesi kutluyoruz” dedi.

                 

AMAÇ DENİZ VE ORMAN İLE BULUŞTURMAK

Sadece alt yapı ve üst yapı uygulamaları ile kendilerini sınırlamadıklarını, hizmet dönemlerinde insana yönelik sosyal belediyeciliği de öne çıkardıklarını belirten Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk de “Amacımız Bekirpaşa ve Kocaeli halkını yemyeşil orman ve masmavi denizle buluşturmaktır. Bugüne kadar doğa ile kopuk olan halkımızı denizle ve ormanla buluşturuyoruz. Toplumun her kesimine ev sahipliği yaparak bu amacımızda hızla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Köktürk, kendilerine müracaat eden kişi ve guruplara da kampın günübirlik geziler için açık olduğunu söyledi. Dernek yönetimi, kamptaki pikniğin ardından yürüyüş yaparak denize girdi.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑