Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıralılar Yıldız Teknik Üniversitesinde

Kandıra Anadolu Lisesi Aile Birliği Başkanı Orhan Can, bu sene Üniversite sınavlarına katılacak 11/A Sınıfı öğrencilerini İstanbul’a götürdü.

11 Mayıs 2009 Saat: 20:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.446 kez okunmuştur

Kandıralılar Yıldız Teknik Üniversitesinde
Kandıralılar Yıldız Teknik Üniversitesinde

Kandıra Anadolu Lisesi Aile Birliği Başkanı Orhan Can, bu sene Üniversite sınavlarına katılacak 11/A Sınıfı öğrencilerini İstanbul’a götürdü.

 

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş’ın kiraladığı araçla Kandıra’dan hareket eden 11/A Sınıfı öğrencileri İzmit Anıtpark’ta Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Recep Yıldız,  Başkan Vekili Av. Nayim Ulaş, Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Genel Sekreter Murat Batmaz, Muhasip Salih Horos, Denetim Kurulu Üyesi A. Cemal Gürcan tarafından karşılandı.

                                  

Denetim Kurulu üyesi A. Cemal Gürcan Şule Ergün’e  Kocaeli Kandıralılar Derneği hediyesini verirken..

Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Üyesi ve Derince Devlet Hastanesi Müdürü Orhan Can Başkanlığındaki Kandıra Anadolu Lisesi kafilesinde; Elif Varol, Mustafa Can, Melek Şanlı,Uğur Mutlu, Serpil Yelman, Dündar Koçyiğit, Melike Orcan, Merve Sevil, Şule Ergün, Osman Topçu, Müge Duran, Mehmet Emin Önder, Sınıf Öğretmenleri Sedat Şen, öğrenci velileri Gülcan Duran ile Sema Ergün yer aldı.

              

İstanbul’a geçen Kandıra Anadolu Lisesi 11/A Sınıfı öğrencileri, 1957-1958 eğitim döneminde Kandıra Orta Okulu 2. sınıfında okurken girdiği Devlet Parasız Yatılı Sınavını kazanarak İstanbul’da eğitimini tamamlayan ve bugün Yıldız Teknik Üniversitesinin Rektörü olan Prof. Dr. Durul Ören’i makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Durul Ören’in bir saatten fazla zaman ayırarak sıcak ve samimi bir şekilde karşıladığı gençlere Üniversitesi ile ilgili bilgiler vermesi ve sohbet etmesi Kandıra heyetini heyecanlandırdı.

             

Kandıra Anadolu Lisesi öğrencileri Camlıca Tepesinde Çin Halk Cumhuriyeti Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü ve Yardımcıları ile birlikte..

Öğrencilerden Mustafa Can  Kandıra’dan getirdiği bir bakraç Kandıra yoğurdunu Prof. Dr. Durul Ören’e takdim etti. Kandıralı gençler, Rektörlük Halkla İlişkiler Koordinatörü ve Makine Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurten Vardal ile Halkla İlişkiler Uzmanı Hasan Bağdatlıoğlu rehberliğinde Yıldız Teknik Üniversitesini gezdi.

Yıldız Sarayı ve Şehir Müzesini de gören, öğle yemeklerini  Beşiktaş’ta deniz kenarında yiyen Kandıra’lı gençler, vapurla Anadolu yakasına geçerek Camlıca Tepesinden İstanbul Boğazını seyretti. Sınıf öğretmeni Sedat Şen, öğrenci velileri ve öğrencilerin mutlu olduğu İstanbul turu, Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticisi Orhan Can’a teşekkür ile sona erdi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑