Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralılar, Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı

Kocaeli Kandıralılar Derneği 4 Mart 2007 tarihinde trafik kazasında hayatını kaybeden Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan için bir bildiri yayınladı.

10 Mart 2013 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.065 kez okunmuştur

Kandıralılar, Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı
Kandıralılar, Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı unutmadı
Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Merhum Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’ı elim bir trafik kazasında kaybedişimizin üzerinden altı yıl geçti. Merhum Kaymakamımız Derneğimizin en faal üyesi, ailemizin çok önemli bir ferdi olarak hepimizin sevip saydığı bir insandı. Bilgi sahibi, bürokrat ve devlet adamı olan değerli Kaymakamımızı unutamadık. Kandıra tarihinin ilk kurultayını O topladı. İzmit’te tertiplediği Kandıra Günleri büyük ses getirdi.
SARICAN’I ANDILAR Hizmetlerinin daha ikinci yılında Kocaeli’nde yılın bürokratı seçildi. Dernek faaliyetlerimize muntazam katıldı ve çalışmalarını kamuoyuyla paylaştı. Sivil toplum kuruluşlarının önemini bilerek çalışmalarımızı destekledi. Hatta mezun olduğu Yüksek Okulun mensuplarını da bir araya getirerek Siyasalcıların varlığından Kocaelilileri haberdar etti. Vefatının yedinci yılında Hizmet insanı değerli Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’a Allah’tan rahmet, ailesine, hemşerilerimize ve dostlarına bir kere daha sabır diliyoruz.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑