Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıralılar Derneği adayları buluşturdu

Kocael

26 Şubat 2014 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.503 kez okunmuştur

Kandıralılar Derneği adayları buluşturdu
Kandıralılar Derneği adayları buluşturdu

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve dernek yöneticileri, önceki akşam Otel Asya’da bir gece düzenleyerek 5 partinin Kandıra Belediye Başkan adayını ve meclis üyesi adaylarını bir araya getirdi. Düzenlenen yemeğe; AK Parti Belediye Başkan Adayı Ünal Köken ve meclis üyesi adayları, SP Belediye Başkan Adayı Ramazan Nural Arslan ve meclis üyesi adayları, MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı ve meclis üyesi adayları, CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca ve meclis üyesi adayları, BBP Belediye Başkan Adayı Murat Anar ve meclis üyesi adayları, DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Yağız, KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutar ve dernek üyeleri katıldı.
BEN İMKANSIZA TALİBİM Birlikte yenen yemeğin ardından programın açılış konuşmasını dernek başkanı Harun Reşit Kocagöz gerçekleştirdi. Yemeğe katılan herkese teşekkürlerini sunan Kocagöz, seçim yarışında kazananın Kandıra olması gerektiğine vurgu yaptı. Kocagöz’ün ardından kürsüye MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı geldi. Şakacı, “Kandıra’da imkansızı başaracağız. Zoru herkes yapar ama ben imkansızı yapmak için göreve talibim. Göreve geldiğim an rozetimi bir kenara bırakıp Kandıra için hizmet edeceğim” diye konuştu. Alfabetik sıraya göre ilerleyen konuşmalarda Ahmet Şakacı’nın ardından sözü CHP Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca aldı.
YARIŞIN SEBEBİ HİZMET Sarıca, “Bu yarışın temel sebebi Kandıra’ya daha iyi hizmet verebilmektir. Kandıra ilçemiz geçtiğimiz dönemlere göre ve Kocaeli’nin şimdiki koşullarını göze aldığımızda oldukça geride kalmıştır. Kısa, orta ve uzun vadeli projelerle Kandıra’yı kalkındıracağız” dedi. Sarıca’nın ardından söz alan BBP Belediye Başkan Adayı Murat Anar ise Kandıra’ya farklı bir hizmet anlayışı getireceklerinin altını çizerek, yemeğe katılanlardan destek istedi. Murat Anar’ın ardından sözü SP Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan aldı. Coşkulu bir konuşma gerçekleştiren Arslan, şunları kaydetti: “Biz Kandıra’da bir devri kapatıp, yeni ve güzel bir devir açmak için geliyoruz.
ASRLAN’I DESTEKLEYİN Biz göreve geldiğimizde vatandaşlarımız belediyede işe girebilmek için partiye üye olup sıra falan beklemeyecek. Partizanlıkla belediye başkanlığı yapmayacağız. Ramazan Arslan kazanınca, tek kazanan şahsım ve partim olmayacak, Kandıra kazanacak. Hepiniz bu dönem gönlünüzde yatan aslanı bir kenara bırakıp Arslan’ı destekleyin ve kazanan Kandıra olsun.” Son olarak kürsüye AK Parti’nin adayı Ünal Köken çıktı. Kandıra’nın son on yılda 220 milyon dolarlık yatırım aldığını belirten Köken, “İktidar partisinin belediye başkan adayı olmak, açıkçası diğer adaylıklara göre çok daha zor. Kandıra son on yılda 220 milyon dolarlık yatırım aldı. Alt yapı sorunumuz kalmadı. Artık biz üst yapıya önem vererek pırıl pırıl bir Kandıra yaratacağız. Bizim seçim kazanma gibi derdimiz yok. Hedefimiz 2023. Kandıra’nın geleceği için çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑