Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralılar;dan doğalgaz teşekkürü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra;da ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Kandıralılar, doğalgazı dört gözle beklediklerini, doğalgazın gel...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.519 kez okunmuştur

Kandıralılar;dan doğalgaz teşekkürü
Kandıralılar;dan doğalgaz teşekkürü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Kandıralılar, doğalgazı dört gözle beklediklerini, doğalgazın gelmesiyle maddi yönden çok büyük tasarruf edeceklerini söyledi.

 

KANDIRALI TASARRUF EDECEK

Kandıralılar, şimdiden doğalgazın kendilerine getireceği avantajların hesabını yapmaya başladı. Ucuz ve kaliteli ısınmanın adresi olan doğalgaz, doğa dostu olma özelliğini de taşıyor. Kandıralılar, yıl sonuna doğru kullanmaya başlayacakları doğalgazı dört gözle bekliyor. Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya gelen Kandıralılar, doğalgazın gelmesiyle birlikte evde ve işyerlerinde kullandıkları tüpleri rafa kaldırmayı beklediklerini iletti.

 

TÜP MASRAFI BİTECEK

Başkan Karaosmanoğlu’na Kandıralılar’la bir araya geldiği buluşmada Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ile AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan eşlik etti. Başkan’a Büyükşehir’in ilçedeki çalışmalarından duyduğu memnuniyeti aktaran Kandıralılar, ‘’İlçemize doğalgazın gelmesiyle birlikte tüp derdinden ve masrafından kurtulacağız, maddi olarak büyük tasarruf edeceğiz’’ dedi.

 

İZGAZ HIZLI ÇALIŞIYOR

Kandıralılar’ın bu sözleri üzerine İZGAZ yetkililerini çağıran Başkan Karaosmanoğlu, harita üzerinde bilgi aldı. İZGAZ yetkilileri harita üzerinde tek tek bilgi verdikleri Başkan Karaosmanoğlu’na çalışmaların hızla ilerlediğini söyledi. İZGAZ yetkilileri, çalışmalar sırasında İSU’dan yöneticilerin de yanlarında olduğunu, bu nedenle hiçbir sorun yaşamadan çalıştıklarını aktardı. Çalışmaların sorunsuz devam etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, en kısa zamanda doğalgazı Kandıra’ya vermek istediklerini söyledi. Kandıralılar, doğalgaz çalışmalarıyla ilgili, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑