Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralılar Cumhuriyet resepsiyonunda buluştu

Kandıra'da gün boyu süren Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, akşam Kandıra Kaymakamlığı'nca Nicomedia Kerpe de düzenlenen Cumhuriyet resepsiyonuna katılım hayli yü...

11 Mayıs 2009 Saat: 23:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.557 kez okunmuştur

Kandıralılar Cumhuriyet resepsiyonunda buluştu
Kandıralılar Cumhuriyet resepsiyonunda buluştu

Kandıra’da gün boyu süren Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, akşam Kandıra Kaymakamlığı’nca Nicomedia Kerpe de düzenlenen Cumhuriyet resepsiyonuna katılım hayli yüksekti.

 

Kandıra’da 29 Ekim sabahı başlayan Cumhuriyet bayramı kutlamaları akşam da Kaymakamlık tarafından Kerpe Nicomedia da verilen Cumhuriyet resepsiyonla Halk Eğitim Müdürü Mete Domaç, Öğretmenevi Müdürü Serdal Terzi, Kaymakamlık personeli Kadir Ekinci’nin organizasyon’u ile gerçekleştirildi.

 

Hamza Erkal ve eşi misafirleri karşıladı

Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal ve eşinin ev sahipliği yaptığı resepsiyona, Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Kandıra İlçe Garnizon komutanı Topçu Kurmay Albay Özden Çelik, Kandıra Başsavcısı Şehmus Ernas, Kandıra Emniyet Müdürü Abdürrahim Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hayri Kır, Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Bayraktutan, Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Dr. Efnan Dervişoğlu, İSU Kandıra Şube Müdürü Erkan İşler, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın, Belediye İl Genel Meclis Üyesi Gökalp Çobanoğlu da katıldı.

 

Siyasilerde hazır bulundu

Protokol üyelerinin yanı sıra İlçede faaliyet gösteren siyasi parti temsilcilerinden CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve yönetimi, DP İlçe Başkanı Olcay Çelik, GP İlçe Başkanı Bahri Demir, MHP İlçe Başkanı Nusret Koç ve yönetimi de resepsiyonda hazır bulundu. Ayrıca Kaymakamlık çalışanları, komutanlar, Kandıralı iş adamları, şehit aileleri ve gaziler de resepsiyondaki yerini aldılar. Hamza Erkal ve eşi resepsiyona katılan davetlilerle uzun süre sohbet ettiler. Resepsiyonun sonunda davetlilere bayrak ve balon dağıtımı ile son buldu.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑