Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralılar bu gösteriyi izlerken hem güldü hem ağladı

Kandıra’da Carmen Sirk’in muhteşem gösterisi Kandıra Lisesi Kapalı Spor salonun da yüzlerce çocuk ve vatandaşlar nefesleri tutarak izledi.

4 Mayıs 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.357 kez okunmuştur

Kandıralılar bu gösteriyi izlerken hem güldü hem ağladı
Kandıralılar bu gösteriyi izlerken hem güldü hem ağladı
Kandıra Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen sirkte yapılan gösteriler herkesin yüreğini ağzına getirdi. Kandıra’lı öğrenciler adeta Carmen Sirk’in birbirinden güzel gösterilerini izlerken nefeslerini tuttu. Yaklaşık 700-800 öğrencinin izlediği muhteşem gösteride Kafasını koparan adam izleyicilerin yüreğini ağzına getirdi. Robot Transformers gösterisi çocukların ilgi odağı olurken yılan şov, palyonço, merdiven, ateş şov, sihirbazlar, akrobatlar Michael Jackson şov, akordion adam, elektrik adam izleyenleri büyüledi.
Kocaeli bölgesinde 15-20 günden beri gösteri yapan Carmen Sirk’i Kandıra Lisesi Kapalı Spor Salonunda Kandıra İlçe Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleşen gösterilere Genel Yönetmeni Ersin Mutlu ve oyuncular ise Ali Turan, Ertan Yılmaz, Erhan Şimşek, Aykut Kal, Mert Onay’ın sunduğu bir birinden güzel Showlarla çocukları hem eğlendirdi hem güldürdü hem de korkuttu. Carmen Sirk’i izlemeye gelen öğrenciler 5 TL öderken Büyükler ise 10 TL ödedi. Fakat başarılı öğrencilere Carmen Sirk’i sürpriz yaparak hiçbir bedel talep etmedi.
Kandıra’da gece ve gündüz 2 ayrı gösteri sunan Carmen Sirk Kandıra’lı çocukları ve vatandaşları doyasıya eğlendirdi. Genel Yönetmen Ersin Mutlu yer konusunda destek veren Kandıra İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız ve Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz’e ilgilerinden ötürü teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑