Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıralı kadınlar Balcıoğlu'nu istiyor

Kandıra'nın köylü kadınları, kendileriyle yakından ilgilenen dertlerini dert edinen Emel Ceylan Balcıoğlu'nu başkan görmek istediklerini söyledi

27 Ekim 2013 Saat: 14:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.917 kez okunmuştur

Kandıralı kadınlar Balcıoğlu'nu istiyor
Kandıralı kadınlar Balcıoğlu'nu istiyor
AKP'den Kandıra Belediye Başkan aday adayı olan Emel Ceylan Balcıoğlu, ilçedeki köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük bir sevgiyle karşılanan aday adayı Balcıoğlu, Kandıra'nın kadınlarıyla bir araya gelerek kadın sorunları üzerine konuştu. Kadınlarla uzun uzun sohbet eden Balcığoğlu, “Kandıra'nın kadınları dokumacılık, tarla, bahçe, hayvancılık işleri yapıyor. Bunun yanında Kadıra'daki kadınlarımız iyi bir anne ve iyi bir eştir. Kandıra'nın ekonomisi kadınlarının emeğiyle varlık bulur. Üreten Kandıra'nın çalışan kadını şimdi söz sırası sizde” dedi.
SORUNLARI ANLATTILAR Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Kandıralı kadınlar belediye başkan aday adayı Balcıoğlu'na sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılmasından köylerden merkeze ulaşımın daha konforlu ve kolay hale getirilmesine, köylerde yaşanan düğün salonu sıkıntısından kadınların ve gençlerin sosyalleşebileceği alanlara duyulan ihtiyaca kadar birçok konuyu kendisine iletti. Balcıoğlu, kadınların sorunlarıyla yakından ilgilendi ve notlar aldı.
BAŞKAN GÖRMEK İSTİYORLAR Avukat Emel Ceylan Balcıoğlu, “Kandıra'da ekonomik hayatta bu kadar aktif olan kadınlarımızın sosyal ve siyasi hayatta da kendilerini gösterebileceği alanların oluşturulması ancak sosyal belediyecilik anlayışıyla sağlanacaktır. Kandıralı'nın emeğinin en iyi şekilde sergilenmesi için yöresel pazarların kurulması, yöresel bir kültür müzesinin açılması önem arz etmekte” diye konuştu. Kandıra'nın kadınları da Balcıoğlu için, “Kandıramızın bir kızı ve derdimizi dert edinen bir aday adayı olarak seni başkan olarak görmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑