Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralı iş adamından iftar

Kandıra’nın tanınmış iş adamlarından Habip Cici önceki akşam Kandıra İzmit yolu üzerinde bulunan Cicioğlu Petrol tesislerinde yaklaşık 300 kişiye iftar verdi.

13 Ağustos 2012 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.447 kez okunmuştur

Kandıralı iş adamından iftar
Kandıralı iş adamından iftar
Kandıra Cici galeri, TÜMOSAN Marmara bölge bayisi Cicioğlu petrolün sahibi olan iş adamı Habip Cici’nin geleneksel halegetirdiği iftar programı Cicioğlu Petrol Tesislerinde düzenlendi.
İftara Kandıra Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız,İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Bekirpaşa Eski Belediye Başkanı Abdullah Göktürk, TÜMOSAN Marmara Bölge Sorumlu Müdürü Onur Sevil, Adapazar Bayisi Sedat Tekin, Halk Bankası, İş Bankası, Ziraat Bankası Müdürü ve personeli, Kandıralı çok sayıda işi adamı, Kandıra Merkez ve köy muhtarları,çok sayıda davetli katıldı.
Kaptan Petrolü bünyesine almasıyla cicioğlu petrol adını vererek açmış olduğu tesislerde iftar yemeği verdi. Cici’nin davetine ilçemizin idari , siyesi,banka müdürleri, iş adamları, muhtarlar, sanayi esnafı ve çok sayıda müşteri ve dostları katıldı.. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar yemeğinde Habip Cici bir konuşma yaptı. Cici “öncelikle davetimize kırmayıp teşvik eden tüm davetlilere huzurunuzda teşekkür ediyorum. Her yıl Kandıra merkezde bir lokantada sınırlı olarak iftar vermek zorunda kalıyordum. Önceki yıl almış olduğumuz bu petrol tesislerinde böyle güzel bir gecede yüzlerce dostumla oruç açmanın keyfini yaşıyorum.”dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑