Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıralı gençler yeni tesis istiyor

İlimizin en eski ve en köklü kulüplerinden olan Kandıra Gençlerbirliği, yeni futbol sahası ve tesis için her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan müjdeli haber bekliyor

24 Eylül 2023 Saat: 07:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 727 kez okunmuştur

Kandıralı gençler yeni tesis istiyor
Kandıralı gençler yeni tesis istiyor

Uzun yıllardır Kandıra futboluna hizmet eden Kandıra Mehmet Sarıca Ilçe Stadyumu hem saha olarak hem de tribün yetersizliği nedeniyle ilçe halkının isteklerine karşılık vermiyor. Eski olan kulüp ve tesis binası görsel açıdan çirkin görüntü verirken, Kandıra G.B A takımı, Kandıraspor altyapı takımları, Kandıra Ragbi takımı ile ilçe halkının spor yaptığı Kandıra Mehmet Sarıca Ilçe Stadı’nda büyük karmaşa yaşanıyor. İlimiz sınırları içerisinde yer alan tüm ilçe, belde ve köy takımlarına yeni yatırımlar yapılarak modern tesislere kavuşurken, Kandıra ilçesi bu konunda kendilerini oldukça şansız hissediyor.

MÜJDELİ HABER BEKLİYORLAR
Genç sporculara daha iyi imkan sunmak ve ilçe takımını üst liglerde temsil etmeyi hedefleyen Kandıra Gençlerbirliği Kulübü yeni tesisin yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ıdan yardım istiyor. 70 yıllık mazisi bulunan ve tesis binasına ihtiyacı olduklarını vurgulayan Yeşil-Beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada,” Kandıra gençleri olarak bizim de güzel bir tesiste spor yapma hakkımız yok mu? Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı Kandıralı gençler olarak çok seviyoruz. Sizin de bizleri kırmayacağını biliyoruz. Sizden , tesis binamız için müjde bekliyoruz, sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑