Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralı Erkan sınırdaki çocukları sevindirdi

Geçimini ilimizde simitçilik yaparak sağlayan Kandıralı Erkan Ayhan kazandığı para ile Suriye sınırında zor şartlarda yaşam mücadelesi veren çocuklara yaptığı yardımlar ile gönüllerde taht kurdu.

6 Şubat 2022 Saat: 12:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.145 kez okunmuştur

Kandıralı Erkan sınırdaki çocukları sevindirdi
Kandıralı Erkan sınırdaki çocukları sevindirdi

Daha önce de “ Su sattık, simit sattık, vatanı satmadık” yazılı tişörtü ile 1 günlük gelirini 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine bağışlayarak dikkatleri üzerinde toplayan Kandıralı Erkan, soğuk havalarda tezgahında sattığı simitlerden elde ettiği gelir ile binlerce yetim ve öksüz çocuğun yüzünü güldürdü. Sosyal Medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile yaptığı yardımlar konusunda farkındalık yaratan Erkan Ayhan ,Kızılay’a yaptığı yardımların yanı sıra Filistin, Arakan ve yardıma ihtiyacı olan bir çok bölgeye yaptığı yardımlar ile biliniyor.

"ZOR BİR KIŞ GEÇİRİYORUZ"
Geçtiğimiz günlerde Antakya Uzun Çarşı esnafından aldığı spor ayakkabı, bot, mont, gıda maddesi ve battaniye gibi yardımları Suriye sınırındaki yetim ve öksüz çocuklara veren Erkan Ayhan ,Çocukların yüzlerinde bir an olsun gülümseme oluşmasına sebep oldu. Çocukların yüzündeki mutluluğu gördüğünde her şeyi bir kenara bırakıp ne kadar doğru bir iş yaptığını gördüğünü söyleyen yetim ve öksüz çocukların Erkan ağabeyi Kandıralı Erkan yaptığı açıklamasında :” Ülke olarak zor bir kış geçiriyoruz. Ben gerek televizyondan gerek se de sosyal medyadan Suriye sınırındaki yetim çocukların yaşam mücadelesini gördüğümde bu çocuklara muhakkak yardım etmem gerektiği düşüncesi ile yola çıktım ve Antakya’ya geldim. Yanımdaki tüm para ile o çocuklar için spor ayakkabı,bot,mont ,gıda maddesi ve battaniye gibi ihtiyaç malzemeleri alarak bizzat ellerimle teslim ettim. Ben dar gelirli bir birey olarak onların yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana imkanım elverdiği sürece yardım etmeye devam edeceğim inşallah.

"DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM"
Yardımları kendi kazancım ile yaptığım gibi bir çok hayırsever iş insanının destekleri ile de yapıyorum. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığım paylaşımlar ve basında çıkan haberlerim neticesinde bana ulaşan Hayırseverler bana gönderdikleri paralar ile yaptığımız yardımlara ciddi destek vermektedirler. Antakya’ya geldiğimde Uzun Çarşı esnafı da bana yaptıkları indirimler ile destekte bulundular. Özellikle iyi bir Hatayspor taraftarı olarak şehirde bilinen Antakya Semerciler Çarşısı Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren ağabeyime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Suriye sınır bölgesinde yapılan yardımlar sonrasında mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar Erkan ağabeylerine teşekkür ederek Allah razı olsun dediler. Duygu dolu anların yaşandığı olayda çocukların yanından ayrılan Erkan Ayhan yakın zamanda yine geleceğim diyerek hepinizi Allah’a emanet ediyorum dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑