Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralı engellilere ‘Engelsiz Ev’ projesi

Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Kandıra’da yaşayan iki bin engelli vatandaş için ‘Engelsiz Ev’ projesini hayata geçirmek için ilk adımı attı.

8 Mart 2014 Saat: 13:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.598 kez okunmuştur

Kandıralı engellilere ‘Engelsiz Ev’ projesi
Kandıralı engellilere ‘Engelsiz Ev’ projesi
Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Kandıra Kaymakamlığı’ndan teknik destek alarak hazırladığı Engelsiz Ev projesinin ön teklifini gerçekleştirdi. Merkezi finans ve ihale biriminden ilan edilen siyasi kriterler sivil toplum diyalogu üçüncü hibe projesinden faydalanmak üzere hazırlanan projenin ön teklif sonucu 12 Mart’ta açıklanacak. Proje sonucunda Kandıra’da yaşayan iki bin civarındaki engelli vatandaşın “ Engelsiz Ev” projesinden faydalanması sağlanacak.
ERDOĞAN, DESTEK VERİYOR Kandıra Engelliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Kaymakam Oktay Erdoğan’ı ziyaret ederek desteklerinden ötürü çiçek takdim etti. Başkan Akşit, “Ön teklifin kabul görmesi durumunda projenin ilerleyen safhalarını destekleyeceğiniz için tüm engelli kardeşlerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu projeyle ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımız ve dolayısıyla aileleri AB yolunda faydalandırılacaktır” diye konuştu. Kaymakam Erdoğan ise, ön teklifin kabul edilmesinin ardından projenin tamamlanması için elinden gelen desteği vereceğinin sözünü verdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑