Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralı çocukların lunapark mutluluğu

Kandıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Çocuk Şenliği’nde bin çocuk, Lunasan’da gönüllerince eğlendi.

13 Haziran 2014 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.229 kez okunmuştur

Kandıralı çocukların lunapark mutluluğu
Kandıralı çocukların lunapark mutluluğu

Kandıralı çocuklar, Kandıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Çocuk Şenliği’nde doyasıya bir eğlence yaşadı. Dernek Başkanı Sevim Beren’in öncülük ettiği organizasyonda çocuklar, gönüllerince eğlendi. Çarpışan arabadan atlıkarıncaya, ufodan balerine lunapark içinde bulunan bütün oyuncaklara binen çocukların mutluluğu, yüzlerinden okundu.
ÜCRET ALINMADI Şenliğin bu yıl 14’üncüsünü düzenlediklerini ifade eden Dernek Başkanı Sevim Beren, “Çocukları mutlu etmek çok keyifli. Lunasan Müdürü Mustafa Pehlivan, yaklaşık 2 saat boyunca çocuklarımızın eğlenmesi için hiçbir ücret almadı. Ulaşım sorunumuzu da Kandıra Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi halletti. İstanbul Göz Hastanesi de bin 800 adet balon yolladı. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
DONDURMA KEYFİ Bozburun Ortaokulu Öğrencisi Neslihan Kabacan, 10. yaşını Lunasan’da gerçekleşen sürpriz doğum günü ile kutladı. Lunasan’da 2 saat boyunca gönüllerince eğlenen çocuklar, organizasyonun sonunda dondurma yedi. Oynanan oyunların ardından neşeli bir gün geçiren Kandıralı çocuklar, kendilerine bu imkanı sağlayan dernek yöneticilerine teşekkür etti.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑