Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıralı çocuklar lunaparkta eğlendi

ÇYDD Kandıra Şubesi'nin öncülüğünde gerçekleştirilen lunapark karne hediyesi etkinliği bu yıl da yapıldı.

19 Haziran 2023 Saat: 06:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.321 kez okunmuştur

Kandıralı çocuklar lunaparkta eğlendi
Kandıralı çocuklar lunaparkta eğlendi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Kandıra Şubesi öncülüğünde gerçekleştirilen, Kocaeli Fuarı'nda bulunan Park Lunasan'da düzenlenen etkinliğinin 19'uncusu bu yıl da gerçekleştirildi. ÇYDD Kandıra Şubesi Başkanı Sevim Deren'in öncülük ettiği bu etkinlikte lunaparka hiç gitmemiş ya da gitme imkanı bulamayan çocukları eğlendirmek için ücretsiz lunapark hizmeti sunuluyor. Yüzlerce çocuğun katılım gösterdiği bu etkinlikte de çocuklar doyasıya eğlendi ve anın tadını çıkardı.

"ONLAR MUTLU OLDUKÇA BİZ DE OLUYORUZ"
Etkinlik hakkındaki duygularını aktaran Deren: "Sağolsunlar, burası bize ücretsiz tahsis ediliyor. Bütün çocuklar çok mutlu, ilk defa hayatında lunapark gören çocuklar var. Bunların ulaşımlarını İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bize sunduğu imkanlarla sağladık.Çocuklar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. İki çocuğumuzun da doğum gününü bu vesileyle kutlayacağız hediyelerini takdim edeceğiz."

BANDO GÖSTERİSİ VE BAYRAK DAĞITIMI
19'uncu kez düzenlenen bu etkinlikte Cumhuriyet'in Kuruluşu'nun 100. yılını da kutlamak için özel bando gösterisi ve Türk Bayrağı dağıtımı yapıldı. Eğercili Namık Kemal İlk/Ortaokul öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdiği bando gösterinde İzmir Marşı çalındı. Öğrencilerin performasının çevreden büyük ilgi görmesi sebebiyle ikinci kez çalmaları talep edildi ve etkinliğe İzmir Marşı eşliğinde büyük bir coşkuyla başladılar. Bando gösterisinin ardından öğrencilere ve velilere Türk Bayrağı dağıtıldı.

GENEL MÜDÜRDEN HEDİYE
Okulların kapanması vesilesiyle çocuklara karne hediyesi olarak bu etkinliği yaptıklarını söyleyen Deren'e bu güzel etkinliğin yapılmasına öncülük ettiği için Park Lunasan Genel Müdürü Feza Moramollu tarafından dolma kalem hediye edildi. Hediye için teşekkürlerini sunan Deren, "Yüzlerce çocuk katılım sağladı onların mutluluğu bizi de mutlu ediyor" diye aktardı. Etkinliğe katılan lise öğrencileri için Lunapark'ta bulunan yetişkin oyuncakları da açıldı.


TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİLER
İlgili etkinliğe ÇYDD Kandıra Yöneticileri İpek Sümer, Ayfer Kocatürk, Neslihan Akarsu, Füsun Aykutluca, ÇYDD Kocaeli Kurucusu Gülşen Müstecaplıoğlu, Park Lunasan Genel Müdürü Feza Moramollu da katılım gösterdi. Kandıra’da bulunan okullardan yüzlerce öğrenci ve veli de hizmetlerden faydalandı. 2.5 saat boyunca süren etkinliğe katılım gösteren öğrenciler ve veliler etkinlikten memnuniyetlerini dile getirdiler. Daha önce de bu etkinliğe katıldığını belirten bir veli "Yıllar önce bu etkinliğe katıldığımda hamileydim, şimdi çocuğum doğdu büyüdü onu da bu etkinliğe getirdim. Her geçen yıl daha da keyif veren bir etkinlik oluyor. Sevim Deren'e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


DOĞUM GÜNLERİ KUTLANDI
Etkinliğe katılan Eğercili Namık Kemal İlk/Ortaokul öğrencileri Ayten Şensoy, Elif Eslem Şen'in de doğum günleri bu vesileyle kutlandı. Çocukların hediyeleri Deren, Moramollu ve okulun öğretmenleri eşliğinde takdim edildi. Çocukların doğum günün kutlanmasının ve pastanın kesilmesinin ardından dondurma ve açma ikramı yapıldı. Deren, ölmüş büyüklerinin anısına bu yıl açma ikramı yaptıklarını aktardı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑