Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralı avcılara özel menü

Kandıra Avcılar Derneği akşam yemeğinde kaz ve köy tavuğundan oluşan menüyle Kandıralı avcıları ağırladı. Fırında pişen leziz yemekleri yiyen avcılar yemek sonrasında av hikayeleriyle bol kahkahalı bir gece geçirdiler

8 Şubat 2013 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.252 kez okunmuştur

Kandıralı avcılara özel menü
Kandıralı avcılara özel menü

Kandıra Avcılar Derneği Başkanı İsmail Açıkgöz, dernek binasında dernek üyelerine özel bir menüyle unutulmaz bir gece yaşattı. Düzenlenen yemeğin menüsü Kaz ciğeri ile yapılan çorba, fırında pişirilmiş kaz eti, köy tavuğu, içli pilav, salata ve tatlı olurken, lezzetli yemeklerden yiyen avcılar geceye av hikayeleri ile devam ettiler. Av hikayeleri ile şenlenen bol kahkahalı gece, geç saatlere kadar Kandıra’da av ve avcılığın nasıl geliştirilebileceği hususunda sohbetle devam etti.
AVCILAR VE PROTOKOL BİR ARADA Düzenlene yemeğe İlçe Emniyet Müdürü Yücel Başar, İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, Kocaeli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Algan, Dernek Başkanı İsmail Açıkgöz, dernek üyeleri Emin Çevik, Abdullah Kaymak, Vedat Yiğitoğlu, Erdem Sarıçay, Hamza İnce, İrfan Çiftçi, Nevzat Kaleli, Aziz Becerikli, Hamza Biçer, Remzi Koca, Emin Acar, Yasin Korkmaz, Sinan Erkol, Ozan Ölmez ve polis memurları Fatih Erbatu ile Fırat Tanyel katıldılar.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑