Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra'da Cebeci'de 1 kişi boğuldu

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, Kocaeli ve çevre İllerden pek çok kişinin serinlemek amacıyla akın ettiği Cebeci 'den bugün acı bir haber geldi

27 Haziran 2012 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.588 kez okunmuştur

Kandıra'da Cebeci'de 1 kişi boğuldu
Kandıra'da Cebeci'de 1 kişi boğuldu


Cebeci sahilinde sezonun açılmasıyla beraber boğulma vakaları da maalesef başladı. Kandıra sahillerindeki ilk boğulma vakası Cebeci’de yaşandı. Sakarya’dan ilimize tatil yapmak amacıyla gelen bir grup genç, serinlemek için Cebeci Sahili’nde denize girdi. 18 yaşındaki Ömer Dursun’un arkadaşları Ahmet Karakoç, Mücahit Fırtın ve Melih Kuşcan Cebeci Sahili’nde dalgaların aniden yükselmesi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi.
Üç genç, Büyükşehir Belediyesi’nin can kurtaran ekipleri ve denizde bulunan diğer vatandaşlar tarafından kurtarılarak Kefken Sağlık Ocağı tedavi altına alındı ancak 18 yaşındaki Ömer Dursun, arkadaşları gibi şanslı değildi. Azgın dalgalarla baş edemeyen Ömer, girdiği denizden bir daha çıkamadı. Ömer Dursun’un cansız bedeni ise akut ve cankurtaran ekipleri tarafından Cebeci sahilinde aranıyor.
Yaklaşık mayıs başından beri havaların sıcak olması nedeniyle bu sene deniz sezonu erken açıldı ama bu Çarşamba hava çok rüzgarlı ve deniz çok dalgalı idi buna aldırış etmeyen ve Cebeci denizini bilmeyenler daha çok dikkatli olması gerekirken korkulan oldu ve sezonun ilk boğulma vakası Cebeci’de yaşandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑