Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kandıra yoğurdu Köy Çiftliği Süt Mamullerin'de

Çarşı Mahallesi Lokantalar caddesinde bulunan, 2 ay önce hizmete açılan Köy Çiftliği Süt Mamulleri sahibi Recep Atalay, Kandıra yöresine süt mamulleri üzerine açtığımız ş...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.893 kez okunmuştur

Kandıra yoğurdu Köy Çiftliği Süt Mamullerin'de
Kandıra yoğurdu Köy Çiftliği Süt Mamullerin'de

Çarşı Mahallesi Lokantalar caddesinde bulunan, 2 ay önce hizmete açılan Köy Çiftliği Süt Mamulleri sahibi Recep Atalay,” Kandıra yöresine süt mamulleri üzerine açtığımız şarküteri halkın büyük ilgisini gördü” dedi.

 

Köy Çiftliği Süt Mamulleri sahibi Recep Atalay, 1992 yılından beri esnaflık yapıyor. Halkın ihtiyacına göre hizmet sunan, daha önce sadece yufka imalatı yapan Atalay, işlerinin güzel olması sonucu Köy Çiftliği Süt Mamulleri isimli bir yer açtı. Atalay” Kandıralıyız ama kandıranın dünyaca ünlü ürünleri var: bunları bir araya toplayarak halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için bu yeri açtım. Halkımızın hizmetine sundum. Büyük rağbet gören Kandıra yöresel ürünleri, iş alanımıza ayrı bir hareket kattı” dedi.

 

KANDIRA’NIN HER KÖYÜ BURDA

Atalay,” Kandıra’nın çeşitli yörelerinde meşhur ürünlerini birçok noktada toplayarak halkımıza daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Hem üreticimiz memnun, hem de biz buna önayak olduğumuz için gururluyuz” diye konuştu. Ayrıca yufka imalatınada devam ettiklerini belirten Atalay,” Merkezimizde, Kandıra’nın Kabaağaç Köyü, Ahmatlı Köyü, Kızılcapınar ile Karabükler Köyünden, Manda yoğurdu ve Kandıra peynirlerinin yanı sıra Çerkez peyniri, dil peyniri, örgü peyniri, çeçil peyniri, keçi peyniri ve köy tereyağı da bulunmaktadır” dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑