Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra'yı Sel Aldı

Kandıra'da önceki akşam şiddetini artıran yağmur nedeniyle bir çok yeri su bastı. Kandıra Ağva yolu da yaklaşık 3 saat trafiğe kapandı

11 Mayıs 2009 Saat: 22:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.509 kez okunmuştur

Kandıra'yı Sel Aldı
Kandıra'yı Sel Aldı

Kandıra'da önceki akşam şiddetini artıran yağmur nedeniyle bir çok yeri su bastı. Kandıra Ağva yolu da yaklaşık 3 saat trafiğe kapandı

 

KANDIRA'DA önceki akşam şiddetli yağan yağmur, ilçede bir çok yerin sular altında kalmasına neden oldu. Ağva Caddesi, Namazgâh Aile Çay Bahçesi ve Ahmetali Caddesi, sular altında kaldı. Kandıra-Ağva yolu gece 02.00 saatlerine kadar trafiğe kapandı. İSU Kandıra Şubesi ekipleri bölgede yoğun bir çalışma gerçekleştirirken, Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

KAYMAKAM ERKAL'DAN ÇALIŞMALARA MÜDAHALE

Yağmurun şiddetini artırmasıyla Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Abdurahim Türkmen, İSU Kandıra Şube Koordinatörü Erkan İşler, AKP Kandıra Belediye Başkan aday adayı Cengiz Kan olay yerine gelerek gözlemde bulundu. Sel sonucunda CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız’ın sahip olduğu iş yeri sular altında kaldı. Kandıra’nın Orhan Mahallesi Ağva ve Ahmetali Caddeleri üzerinin yağışın şiddetini arttırması ile sular altında kalırken burada ikamet eden CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, Remzi Genç ve Adem Yaşa yoğun yağış yüzünden evlerine ulaşmakta güçlük çekti. Evleri sular altında kalma tehlikesi yaşayan mahalle sakinleri İSU’nun yardımıyla 2 saatlik bir çalışma sonucu evlerini ve iş yerlerini suların basmasından son anda kurtardı.

 

İSU GÖREV BAŞINDA

Kandıra İsu Koordinatörü Erkan İşler ise denetimlerini hızlandırdı. Olay yerine giden İşler, gerekli çalışmanın yapılması için denetimlerde bulundu. Genç ve Yaşa ailelerinin evlerinin bulunduğu Ahmetali Caddesi'ne giden İsu Kandıra Koordinatörü İşler, ailelere yardımcı oldu ve çalışmalara yoğunluk kazandırdı. Olay yerine dört iş makinesi sevk edildi. Sevk edilen makineler dere yataklarını genişleterek su seviyesini indirmek için çaba sarf etti. Ek kanallarında açılmasıyla birlikte 3 saat sonunda Ağva- Kandıra yolu tekrar trafiğe açıldı.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑