Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kandıra’ya yeni fabrika

SURKİM Yapı Kimyasal Fabrikası, yakın zamanda Kandıra Çakırcaali Köyü Mantarlı mevkiinde faaliyete geçecek. Fabrikanın ilçe ekonomisine büyük katkısı olacak

3 Aralık 2012 Saat: 23:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.250 kez okunmuştur

Kandıra’ya yeni fabrika
Kandıra’ya yeni fabrika

Kandıra uzun yıllardan beri göç veren bir ilçeydi. İlçenin her geçen gün gelişmesi sonucu bazı iş adamları Kandıra’ya bacasız fabrika kurmak için kollarını sıvadı. Kandıra İzmit yolu üzeri Çakırcaali Köyü Mantarcılar mevkiinde kurulan fabrikada, fayans, seramik, yapıştırma harcı ve ısı yalıtım ürünleri üretilecek. Önümüzdeki günlerde açılması beklenen fabrikada ilk etapta günde 45 ton ürün elde edilmesi hedefleniyor. İleriki aylarda vardiyalı şekilde 120 ton üretime geçilmesi planlanıyor. Bu şekilde fabrikada 30 kişiye iş imkanı sağlanacak.
BÜYÜK KATKISI OLACAK İstanbul’da müteahhitlik yapan Nejat Çakır ve Kandıra esnaflarından Adem Al ortaklığıyla kurulan SURKİM Yapı Kimyasal Fabrikası, Kandıra ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Fabrikada fayans, kalebodur yapıştırıcısı, dış cephe ısı yalıtımı yapıştırıcısı ve mineral sıvı ürünleri üretimi gerçekleşecek. Fabrikanın faaliyete girmesiyle birlikte günde 1800 torba ürün üretilecek. Buradan farklı il ve ilçelere sevkiyatı yapılacak ürünler Kandıra ekonomisine büyük katkı sunacak. Önümüzdeki günlerde fabrikanın açılışı, ilçe protokolü tarafından yapılacak. Fabrika deneme üretimi için kontağa bastı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑