Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Kandıra’ya yeni bir petrol daha açıldı.

Kandıra İzmit yolu üzerinde Çakırcaali Köyü Mantarcılar mevkiinde Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ, Akme Petrol'ün önceki gün görkemli bir törenle hizmete açıldı.

5 Ekim 2011 Saat: 21:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.312 kez okunmuştur

Kandıra’ya yeni bir petrol daha açıldı.
Kandıra’ya yeni bir petrol daha açıldı.
Öztürk kardeşler, Kocaeli bölgesine beş petrol istasyonlarından birini de ilçemize açtı. Açılış töreninde ilçemizde Mehter takımının eşlik etmesi ve palyaçoların da yer alması açılışa ayrı bir renk kattı. Açılış törenine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Emniyet Müdürü Turan Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İlçe Müftüsü Dr. İhsan Kara, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Akalın, Haluk Şen, Recep Şenol, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Türkoğlu, Satış ve Organizasyon Müdürü Mutlu Uçar, İkmal Müdürü İlker Baştekin, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Fatih Cem Oğuz, Saha Müdürü Erdoğan Kılıç, Saha Müdürü Gökhan Adalı, Madeni Yağ Uzmanı Burhan Özmen, Çakırcaali Köy Muhtarı Adnan Kaçan, İş, Ziraat, Halk bankası müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Öztürk, 1988 yılından bu yana Hürgaz markası ile hizmet vermenin ve bölgedeki beşinci istasyonlarını Türkiye Petrolleri markası ile buluşturmanın verdiği memnuniyeti dile getirdi. Öztürk tüm davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür ederken sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Türkiye’nin en güvenilir petrol markası Akme Petrol ile çalışıyoruz. Sadece Kocaeli bölgesine beş tane petrol istasyonunu halkımızın hizmetine açtık.
Türkiye’nin farklı illerinde de petrol istasyonunu halkın hizmetine açtık ve açmaya da devam edeceğiz. Kandıra bölgesine petrol istasyonu açmamızda bizlere destek veren başta Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Çakırcaali Köyü Muhtarı Adnan Kaçan’a ve emeği geçenlere huzurunuzda teşekkür ediyorum. İstasyonumuzda 10 tane Kandıralı genç çalıştırarak bunlara istihdam sağladık. Kandıra ve köylerine en güzel hizmeti sunmak için Türkiye’nin en kaliteli petrol markası olan Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ, Akme Petrol çalışmaktan gurur duyuyoruz. İstasyonumuzda yüzde 10 indirimlerle hizmetinizdeyiz” dedi.
Türkiye Petrolleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Türkoğlu ise şirket hedeflerinin sektörde ilk 5'te var olmak olduğunu ve bu bağlamda haftada iki istasyon açarak bayi ağını genişlettiklerini, Kandıra halkına kaliteli ve güvenli akaryakıtı sunmanın memnuniyetini anlattı.
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ilçemize yatırım yapan Abdin Öztürk’e katkılarından dolayı teşekkür ederken ilçe ekonomisine katkı sunacağını da sözlerine ekledi. İzmit Mehteran ekibinin sunumları ve Kandıra Müftüsüİhsan Kara tarafından dualar eşliğinde yapılan açılış, kurdele kesiminden sonra açılışa özel süren akaryakıt indirim kampanyaları ile son buldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑