Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra’ya Yazar Gülerce konferans verdi

Kocaeli Hamle Sosyal Yardımla ve Dayanışma Derneği Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde Zaman Gazetesi Köşe Yazarlarından Hüseyin Gülerce’yi konuk etti.

19 Mayıs 2012 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.329 kez okunmuştur

Kandıra’ya Yazar Gülerce konferans verdi
Kandıra’ya Yazar Gülerce konferans verdi
Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde Zaman Gazetesi Köşe Yazarlarından Hüseyin Gülerce konuşmacı olarak katıldı. Hamle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kandıra’ya yönelik düzenlediği konferansta Yazar Hüseyin Gülerce kavgadan uzak, birlik ve beraberlik bağlarını anlatan bir konferans verdi.
Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezinde gerçekleşen konferansa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, Kandıra Merkez ve Köy Muhtarları, Kandıra siyasi Parti temsilcileri çok sayıda esnaf, memur ve vatandaşlar katıldı.
Zaman Gazetesi Köşe Yazarı Hüseyin Gülerce salonu dolduran davetlilere kavgadan uzak birlik ve beraberliği bağlayıcı olmanın sırlarını anlattı. “Bir kişi insanlarla iyi olmak isterse şu hususlara dikkat etmesi gerekir” dedi. Gülence, “iyi olmanın beş özelliğine dikkat çekti. Görmeyeceksin, duymayacaksın, enpati kurmayacaksın, uyumlu olacaksın, sabredeceksin” dedi. İktidar ve muhalefetin bu tür birkaç örneğini de şöyle sıraladı. Attan düştün, merdivene binemedin gibi konularla bazı örneklerde bulundu. Büyük beğeniyle dinleyen katılımcılar Gülerce’nin konuşmasının ardından davetliler ayakta alkışladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑