Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Kandıra’ya yatırım daveti

TÜMSİAD Kocaeli Şubesi’nin kahvaltısına katılan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kocaeli’nin en istikrar vaad eden ilçesinin Kandıra olduğunu belirterek, işadamlarını yatırım yapmaya davet etti

1 Ocak 2013 Saat: 22:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.233 kez okunmuştur

Kandıra’ya yatırım daveti
Kandıra’ya yatırım daveti
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi, derneğin sosyal tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya geldi. Yönetim kurulu ve bazı üyelerin hazır bulunduğu kahvaltıya, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da katıldı. Başkan Kan’ı kahvaltıda ağırlayan TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, şubenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
KOBİ’LERE SAHİP ÇIKTIK Türkiye’de KOBİ’lere sahip çıkarak, eğitip, oryante edip, yurtdışı deneyimler kazandırarak, ihracat hedefini tutturmak için iş dünyasına çok ciddi katkı sağladıklarını ve sağlamaya da devam ettiklerini belirten Yılmaz, “Bizler tasavvuf anlayışının evrenselliğini benimsemiş bir sivil toplu örgütüyüz. Çokluğumuzla övünmek için değil, hele güç unsuru oluşturmak için hiç değil, her şeye rağmen, doğruyu güçlü kılmak için güzel bir niyetle kurulmuş, heyecanını hiç yitirmeyen bir sivil toplum kuruluşuyuz” dedi.
CAZİBE MERKEZİ OLACAK TÜMSİAD’la tanışmaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Kan, Kandıra’nın il merkezine uzak bir yerleşim yeri olmasına rağmen, yapılan çalışmalar ve projeler sayesinde Kocaeli’nin cazibe ilçelerinin başında geldiğini belirtti.Kan, özellikle 3. köprü güzergahı ve kurulacak olan Kandıra Gıda Organize Bölgesi’nin Kandıra’ya ekonomi anlamında büyük hareketlilik getireceğini ifade etti. Kan, “Tarım üzerine yapılacak bu projelerin dışında Kandıra’nın sahillerinde yeni bir otelleşme hamlesi de başlayacak. TÜMSİAD ile her alanda işbirliğine hazırız. Biz bütün değerlerimizi paylaşabiliriz. Yeter ki bize işbirliği teklifi ile gelinsin. Sonuç Kandıra Belediyesi olarak TÜMSİAD ile işbirliği yapabilecek kapasitedeyiz. Şartlar uygun olursa hiçbir şekilde işbirliğinden kaçmayız" diyerek işadamlarını Kandıra’ya yatırım yapmaya çağırdı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑