Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'ya 108 Konut

Kandıra Belediyesi ve Elyapı İnşaat, 20 ayda tamamlanacağı açıklanan 108 konutun yapımına bayram sonrası başlayacak.

11 Mayıs 2009 Saat: 19:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.082 kez okunmuştur

Kandıra'ya 108 Konut
Kandıra'ya 108 Konut

Kandıra Belediyesi ve Elyapı İnşaat, 20 ayda tamamlanacağı açıklanan 108 konutun yapımına bayram sonrası başlayacak. 2 artı 1’lere 65 bin 500, 3 artı 1’lere ise 78 bin 500ytl değer biçildi. Taksitler sabit olucak ve peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanacak.

 

Elyapı inşaat ile işbirliğine giden Kandıra Belediyesi, Kaymakamlık Lojmanlarının hemen yanında 108 konutluk bir proje hayata geçirecek. Kandıra Belediyesi Meclis salonunda yapılan basın toplantısında Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Elyapı İnşt. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Eldoğan ve Kandıra Evleri Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Özgür Uluce, proje hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

 

PARLAYAN YILDIZ

Kandıranın, parlayan bir yıldız gibi doğduğunu belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mustafa Öğren “Kandıra, 7 Aralık 2006 da turizm bölesi olarak tescil edildi. Bu da konut ihtiyacını artırdı. Yapacağımız konutlar 20 ayda teslim edilecek. Apartmanlar 4 katlı olacak. 76 adet konut 2 artı 1, 32 adedi 3 artı 1 olarak yapılacaktır. Konutların yapılacağı 15 bin metre kare arsanın 3 bin 336 metre karesi, tarafımızdan tahsis edildi. Alanın yüzde 70’i yeşil alan olacak. Düzenlenmiş çevresiyle birlikte teslim edilecek konutlar, doğalgazlı olacak” dedi Mustafa Öğren, fiyatlarla ilgili olarak da şu bilgileri verdi “ Ödemeler sabit olacak. 2 artı 1 konutların fiyatı 65 bin 500 YTL.15 bin YTL peşin, 600 YTL sabit taksitler olacaktır. 3 artı 1’ler 78 bin 500 YTL’den satılacak. Peşinat 20 bin YTL aylık 800 YTL.  Peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanacak. Çeşitli bankalardan kredi kullanmak isteyenler için kredi imkanı sağlanacak. Bölgeye 7 milyon YTL’lik bir yatırım yapılacak. Başvurular için nüfus cüzdanı, 4 resim, ikametgâh senedi, çalışma belgesi yeterli. ”Öğrenden sonra söz alan Yalçın Eldoğan ise şunları söyledi “2005’te 600 konut projesi ile başladık. Her geçen gün daha büyük projelere imza atıyoruz. Gazanfer Bilge konutları, tarafımızdan yapılıyor. 20 ay içersinde teslim edeceğiz Fiyatımız sabit olacak. Artışta olsa bu fiyatta tamamlayacağız. Kandıra çok hızlı gelişiyor. İstanbullular buraya büyük yatırım yapıyorlar. Böyle bir ihtiyaç olduğunu bildiğimiz için yapıyoruz.”



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑