Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra, vergi haftasını kutladı

Ülke genelinde 25 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Vergi Haftası' kapsamında, Kandıra Vergi Dairesi Müdürlüğü, Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak Kaymakam Erdoğan’ı ziyaret etti.

1 Mart 2013 Saat: 16:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.751 kez okunmuştur

Kandıra, vergi haftasını kutladı
Kandıra, vergi haftasını kutladı
25 Şubat – 2 Mart tarihleri arsında kutlanan vergi haftası tüm yurtta olduğu gibi Kandıra‘da da kutlanıyor. Kandıra Malmüdürü Vekili Fikriye Ebru Leblebici öncülüğünde düzenlenen etkinlikler kaymakamlık bahçesinde bulunan Atatürk büstüne çelenk sunulmasının ardından Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan’nın ziyaret edilmesiyle başladı. Kandıra Malmüdürü Vekili Fikriye Ebru Leblebici, Gelir Şefi Kemalettin Özbay, Gelir Uzmanı Tuncay Yalçın, Yasemin Yalçın ve VHKİ Selma Toygar’ın katıldığı ziyarette konu yine güçlü bir maliye oldu.
EN ESKİ KURUM Ziyarette kamu maliyesinin Türkiye’nin en eski ve güçlü kurumlarından biri olduğunu ifade eden Kaymakam Erdoğan, “Öğrencilik yıllarımda maliyede müfettişlik gibi hedeflerim vardı. Nasip böyle oldu. Güçlü bir kurum ve devlet imkânlarının gelişmesiyle her geçen gün biraz daha gelişiyor. Hepinizin vergi haftası kutlu olsun” dedi. Malmüdürü Vekili Fikriye Ebru Leblebici çalışmaları ilgili Kaymakam Erdoğan’a bilgi verdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑