Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra ve Kartepe’yi Başbakan’a şikayet etti

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, bugün AKP İl Kongresi nedeniyle ilimize gelen Başbakan Erdoğan’a hitaben açıklama yaparak Erdoğan’a AKP’li belediyeleri şikayet etti, açıklamadan Erdoğan da nasibini aldı

13 Temmuz 2012 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.785 kez okunmuştur

Kandıra ve Kartepe’yi Başbakan’a şikayet etti
Kandıra ve Kartepe’yi Başbakan’a şikayet etti
CHP son zamanlarda yaptığı açıklamalarla ve çalışmalarla adından sıkça söz ettirir oldu. CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, yarın AKP İl Kongresi’ne katılmak üzere kentimize gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a AKP’li belediyeleri şikayet etti. Başbakan Erdoğan’ın kente gelmesinin hoş olmadığını söyleyen Kuşkan, “Sizin gözünüzü boyamak ve sorunları gizlemek için haftalardır geceli-gündüzlü yoğun çaba içindeler” diyerek Erdoğan’a AKP’li belediyeleri şikayet etti. BAZI KONULARDA USTALAŞTILAR “Kocaeli çok kötü yönetiliyor Sayın Başbakan” diyen Kuşkan, “Kent yönetimi konusunda ne yazık ki ustalaşamadılar ama bazı konularda haklarını yemeyelim, epey ustalaştılar” dedi. Verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını belirten Kuşkan, “Çok eleştirdiğiniz CHP döneminde yapılan Yuvacık Barajı, İZAYDAŞ, İZGAZ, Marina gibi tesisler, bugünkü yöneticilerin adeta can simidi gibi sarıldığı hizmet alanları olmuştur” şeklinde konuştu.
KARABALIK VE KAN’I SORDU Konuşmasında bazı belediye başkanlarının ustalaştığı bir başka konunun da yolsuzluk ve rüşvet olduğuna dair kent kamuoyunda kuvvetli bir algının oluştuğuna dikkat çeken Kuşkan, “Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ve bu iddialara yönelik olarak Ağır Ceza Mahkemelerinde açılan davalarda süren yargılamaları, özellikle Kartepe ve Kandıra Belediyelerini duymuş olmalısınız Sayın Başbakan” dedi. Kocaeli’nin güllük gülistanlık bir kent olmadığını dile getiren Kuşkan, “İsraf, yolsuzluk, rüşvet, yandaş kayırma, saltanat sürme, göz boyama, yalan dolan, baskı-şantaj gibi ne kadar olumsuzluk varsa yaşayarak görüyoruz tümünü” açıklamasında bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑