Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra Ülkü Ocakları’ndan muhteşem açılış

11 yıl aradan sonra yeniden faaliyete başlayan Kandıra Ülkü Ocakları, yeni ocak binasının kapılarını muhteşem bir törenle açtı.

5 Haziran 2018 Saat: 15:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.200 kez okunmuştur

Kandıra Ülkü Ocakları’ndan muhteşem açılış
Kandıra Ülkü Ocakları’ndan muhteşem açılış

2007 yılında kapatılan Kandıra Ülkü Ocakları, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara’nın girişimleriyle yeniden faaliyete başladı. Başkanlığına MHP Kandıra ilçe yönetiminden Abdülkadir Özdemir’in atandığı Kandıra Ülkü Ocakları, yeni ocak binasının kapılarını düzenlenen törenle açtı. Açılışa MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Alperen Şakacı, İl Başkanı Aydın Ünlü, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katılım sağladı. 

‘MEHTERAN TAKIMI EŞLİĞİNDE YÜRÜYÜŞ’

Mehteran Takımı’nın muhteşem gösterisi eşliğinde Kandıra Kışlası önünden başlayarak ilçe merkezinde yürüyüş yapan partililer, yürüyüş sonunda ocak binasının açılışını gerçekleştirdi. Ardından MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın Namazgâh Kültür Merkezi’nde düzenlediği iftar programına geçildi. Burada kısa bir konuşma yapan Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri çalışmalarını yaptığımız, Kandıra’da olmasını çok istediğimiz Ülkü Ocaklarımızın açılışını yaptık. Allah muvaffak eylesin, başkanımızın yardımcısı olsun” dedi.

‘ARTIK KANDIRA’NIN DA BİR KALESİ VAR’

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “Kandıra siyasetimizde bir eksiğimiz vardı. Hep bir ayağımız topaldı. Çünkü ocağımız yoktu. İl Ocak Başkanımızın katkılarıyla artık Kandıra’nın da bir kalesi var. Bundan sonra Milliyetçi Hareket Partisi daha emin adımlarla siyaset yapmaya devam edecek” dedi. Konuşmasında milletvekili aday listelerine işaret ederek Kandıralılara verdikleri değerin de altını çizen Ünlü, “Biz Kandıra’yı ve Kandıralıları seviyoruz. Bunu da listelerimizde gösterdik. Alperen Şakacı’yı, Ertan Yılmaz’ı en güzel yerlerden sıralamaya koyduk ve Kandıra’ya 11 yıldır açılmayan Ülkü Ocaklarımızı açtık. 24 Haziran’da inşallah bu teveccühün cevabını alacağız” dedi.

x

‘İNANDIK, BAŞARACAĞIZ’

Programda konuşan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise 3’ncü sırada Milletvekili Adayı olan Alperen Şakacı’yı Ankara’ya götürmek istediklerini belirterek, “24 Haziran seçimleri tünelden önceki son çıkış. Cumhur ittifakı mutlaka başarılı olmalı, Milliyetçi Hareket Partisi de alabileceği en yüksek oyu alıp mecliste çok güçlü bir şekilde temsil edilmelidir. Bu anlamda sizlerin de desteğiyle Alperen Şakacı’yı alıp Kandıra’yı temsilen Ankara’ya götürelim” diye konuştu. Şakacı ise Sancaklı’ya teşekkür ederek, “Bir yola çıktım ve bu yolda Kandıralı hemşerilerim beni hiç yalnız bırakmadı. Desteklerinden dolayı hem gururlu hem minnettarım. Biz inandık, başaracağız” şeklinde konuştu.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑