Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kandıra Turizm Derneği yoğun çalışıyor

Ramada Plaza Otel’de düzenlenen toplantıya katılan Kandıra Turizm Derneği yöneticileri, ilçede turizmin durumu ve potansiyeli hakkında bilgiler verdi

25 Aralık 2012 Saat: 13:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.970 kez okunmuştur

Kandıra Turizm Derneği yoğun çalışıyor
Kandıra Turizm Derneği yoğun çalışıyor
Kurulduğu günden bu yana dikkatleri üzerine toplayan Kandıra Turizm Derneği, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. İzmit’teki Ramada Plaza Otel’e çıkarma yapan Kandıra Turizm Dermeği, ilimizin diğer turizm dernekleri ve turizmcileriyle bir araya geldi. Organizasyona Kandıra Turizm Derneği, Kocaeli Turizm Derneği, Kartepe Turizm Derneği, kurulma aşamasında olan Darıca ve Karamürsel derneklerinin yöneticileri ile turizm duayenleri katıldı. Kandıra Turizm Derneği Başkanı Murat Güneş, 2. Başkan Tolga Havuç, Genel Sekreter Mehmet Tımaç, Sayman Erkan İşler toplantıda yerlerini aldı.
KANDIRA’YI TANITTILAR Toplantıda söz alan Tımaç, Kandıra için çalışacaklarını belirtti. Ardından kürsüye çıkan İşler, Kandıra’nın değerlerinden bahsederek turizmcileri bilgilendirdi. Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü Başkanı ve Kandıra Turizm Derneği 2. Başkanı Havuç ise spor turizmiyle alakalı bilgiler verdi. Sob olarak görüşlerini bildiren Güneş, “Biz ihtisaslaşma yolunda ilerlemek istiyoruz. Kandıra’da turizm geri kalsa da bu eksikliği gidererek, ilçemize hizmet edeceğiz çünkü gün gelecek Kandıra sahilleri Kocaeli’de turizm merkezi olacak’ dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑