Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Temsilciliğimiz her geçen gün güçleniyor

Kandıra’nın Sesi’ni siz değerli okuyucularımıza duyurmak için Mavi Kocaeli Kandıra temsilciliğimizdeki yeni ekibimizle birlikte çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.

1 Ekim 2012 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.793 kez okunmuştur

Kandıra Temsilciliğimiz her geçen gün güçleniyor
Kandıra Temsilciliğimiz her geçen gün güçleniyor
Mavi Kocaeli Gazetesi Kandıra Temsilciliği siyasetin nabzını tutmak sıcak, doğru haberleri size ulaştırabilmek için ekibine yeni isimler dahil etti. Mavi Kocaeli gazetesi Kandıra Temsilciliğini Ünal Cankurt yürütürken, sekreter Ayşe Özer ve gazete dağıtım sorumlusu Kahraman Üresoy ile birlikte sizi değerli okuyucularımıza sıcak, tarafsız, doğru ve siyasi haberleri duyurmak için ekibimizi güçlendirdik.
Kandıra merkez ve köylerinde yaşanan tüm haberleri gazeteniz Mavi Kocaeli gazetesinde ayrıntılarla okuyabilirsiniz. Mavi Kocaeli gazetesi Kandıra da tüm yerel gazetelere büyük fark atıyor. Kandıra da herkes Mavi Kocaeli gazetesi haberin kaynağı olan gazeteyi okuyor. Siyasetin kalbi attığı şu günlerde Mavi Kocaeli gazetesi Kandıra da ekibini güçlendirerek çok iddialı bir şekilde Kocaeli de olduğu gibi Kandıra’da da yola çıkıyor. Şimdiden tüm okurlarımıza bizleri tercih ettikleri için teşekkürler. Kandıra’dan haber okumak istiyorsanız bayiinizden Mavi Kocaeli gazetesi isteyin. Her gün Kandıra’daki gelişmelerden haberiniz olsun.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑