Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Temettuat Defterleri bizim için hazine değerinde

Akalın ve Çobanoğlu'nun kendilerine takdim ettiği Prof. Dr. Atilla Çetin'in "Kandıra Temettuat Defterleri" isimli kitabı inceleyen Kandıralı muhtarlar...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.327 kez okunmuştur

Kandıra Temettuat Defterleri bizim için hazine değerinde
Kandıra Temettuat Defterleri bizim için hazine değerinde

Akalın ve Çobanoğlu’nun kendilerine takdim ettiği Prof. Dr. Atilla Çetin’in “Kandıra Temettuat Defterleri” isimli kitabı inceleyen Kandıralı muhtarlar, bu eserin kendileri için bir hazine değerinde olduğunu söylediler.

 

 Kocaeli Valiliği’nin katkıları ile, Prof. Dr. Atilla Çetin’in hazırladığı Kandıra Temettuat Defterleri isimli kitap, İl Genel Meclis üyesi İsmail Akalın ve Belediye Meclis üyesi Gökalp Çobanoğlu tarafından Muhtarlar derneği başkanı Mustafa Güzel’e ve kent merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına verildi. Akalın ile Çobanoğlu, Kandıra ve Köylerini anlatan bu kitabın, tarihi gün yüzüne çıkartan bir bilgi kaynağı olduğunu belirterek, bu konuda büyük emeği geçen Prof. Dr. Atilla Çetin’e teşekkür etti.

 

Muhtarlardan Teşekkür

Aydınlık Mahallesi muhtarı Bayram Akkuş, Çarşı Mahallesi Muhtarı Ali Çıkrıkçı, Akdurak Mahallesi Muhtarı Hülya Günay, Orhan Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz ve Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Güzel, bu tür çalışmalardan büyük mutluluk duyduklarını belirterek,” Kocaeli Valimiz olmak üzere, Prof. Dr. Atilla Çetin’e bu çalışmasından ötürü teşekkür ederiz. Kandıra’mızın 1844-1845 tarihlerini gün yüzüne çıkartması, atalarımızı bize hatırlatması, Kandıra ve Köylerinin tamamının bir hazinedir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi. Muhtarlar, kitabı kendilerine takdim etmelerinden dolayı İl Genel Meclis üyesi İsmail Akalın ve Belediye Meclis üyesi Gökalp Çobanoğlu’na da teşekkür etti.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑