Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürü ve Çalışanları Hatay’da

Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İlçe müdürlüklerinde toplam 12 Veteriner Hekim, Hatay Hassa ilçesindeki büyükbaş hayvanlara şap aşısı yapıyor.

30 Mart 2023 Saat: 14:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.014 kez okunmuştur

Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürü ve Çalışanları Hatay’da
Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürü ve Çalışanları Hatay’da

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz ay meydana gelen depremler sonrası 47 bin 932 vatandaş hayatını kaybetmiş, binlerce hayvan da telef olmuştu. Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşlarını yanı sıra özel sektörler, vatandaşların her biri kendince seferber olmuş ve bölgeye yardıma koşmuştu.

Yardımlar deprem bölgesine doğru çığ gibi büyürken Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürü ve Çalışanları büyükbaş hayvanlara şap aşısı için Hatay’da görev yapıyor.

Hatay Hassa ilçesinde Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinde toplam 12 Veteriner Hekim , Kocaeli Veteriner Hekim Oda Başkanı Mehmet Bostancı, Kandıra Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ercan Aydın, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Ahmet Yavuz, Hasan Öncü, Mehmet Ali Bülbül, Hatay ili Hassa ilçesine büyükbaş hayvanlara şap aşısı yapmak için bakanlık koordinasyonunda görev yapıyor.

Ziraat Mühendisi Abdullah Hoşsfçı ise Hatay’da görev yapacakken, önceki günlerde ise Su Ürünleri Mühendisi Eyup Yaşar, Gıda Mühendisi İbrahim Çelik,Veteriner Hekim Fettah Yeke Kahramanmaraş iline gönüllü olarak görev yaptı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑