Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra SP’den şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı

Son günlerde yaşanan terör olayları sonrasında şehit olan askerlerimiz ve vatandaşlarımız için SP Kandıra İlçe Başkanlığı tarafından Şefik Camiinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

29 Ağustos 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.053 kez okunmuştur

Kandıra SP’den şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı
Kandıra SP’den şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı
Son dönemlerde yaşanan terör olayları sonrasında şehitlerimiz için SP Kandıra İlçe Başkanlığı tarafından Kandıra Merkez Şefik Camii’nde öğlen namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaz sonrasında Kandıra Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Arslan bir basın açıklaması yaptı.
“Terörle mücadelede ağır bedeller ödeyen ülkemiz, son 10 yılda meydana gelen 10 bin 80 olayda, toplam 818 askerini şehit vermiş ve bu olaylarda yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Bu acı tablo bizleri derinden yaralamaktadır. İşte Hakkari, işte Şemdinli, işte Uludere ve işte Antep! Son günlerde tekrar yoğunlaşan ve terör eylemi olarak yapılan hain saldırılarda şehit edilen evlatlarımıza, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Kahraman askerlerimizin ve masum vatandaşlarımızın ocaklarına, tezgâhladıkları hain saldırılarla ateş düşüren teröristlere ve işbirlikçilerine lanet olsun. Kardeşlik duygularının en yoğun olduğu dini bayramımızda bile terör örgütünün askerimiz ve sivil vatandaşımıza yönelik hain saldırılarını lanetliyoruz. Saldırıların asıl hedefinin milletimizin arasında kardeş kavgası çıkartmak Türk Kürt ayrımcılığı yapıp kutuplaşmaya götürmek. Ama biz ümmet bilinci ile hareket edersek inanan Müslümanlar olarak inadına birlik ve inadına kardeşlik diyoruz. Allah hakkı üstün tutacağı için bize düşen görev safları sıklaştırmak ve tarafımızı hak yol olarak belli etmek olacaktır. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah cennette bizlerde onların yanında komşu oluruz” dedi
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑