Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra şehidine bir kez daha ağladı...

Eşi şehit olduğu sırada 3 aylık hamile olan Zeynep Çakal, Dündar'ın proğramında izleyenleri ağlattı

11 Mayıs 2009 Saat: 22:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.128 kez okunmuştur

Kandıra şehidine bir kez daha ağladı...
Kandıra şehidine bir kez daha ağladı...

Usta gazeteci Uğur Dündar yönetimindeki “Arena” programına, Kandıra’da görev yaptıktan sonra Hakkâri Yüksekova'ya tayini çıkan ve orada şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal'ın eşi Zeynep Çakal katıldı. Eşi şehit olduğu sırada 3 aylık hamile olan Zeynep Çakal, Dündar'ın proğramında izleyenleri ağlattı

 

İLK kez Uğur Dündar'ın proğramında konuşan şehit Üsteğmen Serkan Çakal'ın eşi Zeynep Çakal yüreğindeki tarifi imkansız acı, karnında üç aylık bebeği ve gözündeyse bir tek damla gözyaşı olmadan şehit eşini uğurlamıştı. Üsteğmen Serkan Çakal, Hakkari Yüksekova'ya gitmeden önce son olarak Kandıra'da görev yapmıştı. Kandıra'da da yürek yakan bu olay sonrasında, bebeğini dünyaya getiren Zeynep Çakal, ilk kez Uğur Dündar’ın yaptığı proğrama katılarak yaşadığı acıları anlatmaya çalıştı.

 

HAMİLE EŞİNİ İZMİR'DE BIRAKTI

Zeynep'le, Serkan Çakal daha ilk görüşte birbirlerine aşık olmuşlardı. Büyük aşklarını evlilikle perçinleyen genç çift, çok geçmeden müjdeli haberi aldı; 21 yaşındaki Zeynep Çakal, üç aylık hamileydi.Serkan üstteğmenin Kandıra’daki birliğinden gelen bir başka haberse, genç çiftin planlarını altüst etti. Baba adayı genç subayın tayini, Hakkâri’nin Yüksekova ilçesine çıkmıştı. Vatanın her karış toprağının kutsal olduğu inancıyla yetişen Serkan Çakal, üç aylık hamile eşini alıp, İzmir’deki baba ocağına teslim etti. Biricik karısını öpüp kokladı, “bebeğimiz sana emanet, bu terör belasını mutlaka bitireceğiz! Ben dönene kadar yavrumuza iyi bak!” dedi. Ancak 27 yaşındaki piyade üstteğmen Serkan Çakal, bölücü teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit oldu.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑