Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra sahillerinde plajlar tamam, sıra yollarda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra sahillerinde çalışmalarını hiç ara vermeden sürdürüyor. Bunun yanında grup yollarını genişleterek sıcak asfaltla kaplıyor.

27 Haziran 2013 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.751 kez okunmuştur

Kandıra sahillerinde plajlar tamam, sıra yollarda
Kandıra sahillerinde plajlar tamam, sıra yollarda
Kefken-Cebeci arasındaki yol yapımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki gün başlatıldı. Kandıra sahilleri turizm alanı ilan edilmesinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kerpe, Kumcağız, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci plajlarında çalışmalara başladı. Plajların büyük bir kısmının alt ve üst yapısı tamamlanırken, grup yollarının da yapımına başlandı. Büyükşehir’in Kandıra sahillerine yaptığı bu hizmetler, çevre halkını son derece memnun ederken, tatilciler ve işletmeciler aynı görüşte değil. İŞLETMECİLER TEPKİLİ Yaz sezonunun ortasında yapılan bu hizmetlere işletmeciler ve tatilciler tepki gösterirken Kandıra sahillerinin güzelleştiğini gören vatandaşlar Büyükşehir’e teşekkür ediyor. Geçtiğimiz yıl Kerpe plajı sezonun tam ortasında yapılarak, işletmecilerin ve tatilcilerin büyük tepkilerine neden olmuştu. Kerpe’nin bu yıl tamamlanmasıyla tatilcilerin ve işletmecilerin büyük beğenisini topladı.
SICAK ASFALT YAPILACAK Büyükşehir Kerpe’nin tamamlanmasının ardından Kefken ve Cebeci’de çalışmalarını yürütüyor. Cadde ve sokaklarda alt ve üst yapının tamamlanmasının ardından plajlarda çalışmalar başlatılmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Cebeci plajı Büyükşehir Belediyesi tarafından görkemli bir törenle halkın hizmetine açılmıştı. Şimdilerde Kefken-Cebeci’yi bağlayan grup yolun Kovanağzı plajına kadar 8 metre genişletilerek sıcak asfalt yapılması bekleniyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑