Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Safalı Parkı’nda güvenlik sıkıntısı

Yaklaşık 25 yıldır eğitimcilik yapan aynı zamanda iş güvenlik uzmanı olan bir okurumuz, Kandıra Safalı Camii arkasındaki çocuk parkında geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olaydan hareket ederek, parktaki sıkıntıları dile getirmiş.

28 Ağustos 2022 Saat: 12:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.024 kez okunmuştur

Kandıra Safalı Parkı’nda güvenlik sıkıntısı
Kandıra Safalı Parkı’nda güvenlik sıkıntısı

Okurumuz şunları söylüyor: “Söz konusu çocuk parkında fındık işçisi bir ailenin çocuğunun çığlıkları ile fırladık. Kafası oluk oluk kan akıyordu. Hemen ambulans çağırdık ve hastaneye sevkini sağladık.

Çocuklar fotoğraflar gördüğünüz bu parkta oynuyordu. Arkadaşları, kaydıraktan düştüğünü söyledi. Ben de belediye ekiplerinin gözünden kaçan bu parktaki sıkıntıları hatırlatma gereği duydum. Park zemini çok kötü molozlar dökülmüş beton gibi. Park içinde kaydırak dibinde neden oradalar anlamadığım 3 adet metal köşebent çerçeveli rögar kapağı var. Parkın her yeri pas içinde. Salıncaklar kırık ve pas içinde. Park çok küçük ve beton tretuvarlar ile çevrilmiş. Parkın hemen dibinde çöp konteyner var.

Park eski ve bakımsız her yer dökülüyor. Lütfen ciddi bir kontrol mekanizması oluşturulsun. İl genelindeki tüm çocuk parklarının bir park numarası olsun ve periyodik bakım yapılsın. Hiçbir çocuğumuzun ayağına taş gözüne yaş değmesin.”

Okurumuz, Büyükşehir Belediyesi’ne de parkla ilgili talepte bulunduğunu sözlerine ekledi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Hakan eray 29.08.2022 15:52
İlgili köyde o kadar sorun var ki hangisini dile getirsek yetersiz kalacaktır. Mahalli idari sorumlusu olarak köye muhtar seçilmiş fakat bu tarz sorunların çözülmesinde hiç bir sorumluluk üstlenerek yetkili mercilere bildirip çalışmalar yapılmasını talep etmediğini düşünüyorum. Muhtarlık birimlerininde sayın Kaymakam tarafından denetlenmesi gerektiğini düşünüyoruz.
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑